Jump to content
Guest Patrik

климатик ?

Recommended Posts

Guest Patrik

как може да се установи дали климатика е в изправност, в това време????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

в топъл гараж? или в какъвто и да е гараж, ама трябва да си с противогаз ако ще работи колата докато загрее двигателяможеш да направиш и друг номер - пускаш парното на режим рециркулация и го надуваш на 4 да поработи 5 минути, да направи в колата сауна. после връткаш парното на студено, вентилатора на 2, и изчакай въздуха дето го духа да спре да се охлажда (1 мин).тогава включи климатика, на режим рециркулация както си. първо ще усетиш, как мотора се затормозява. после трябва да почне да духа студено

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

в топъл гараж? или в какъвто и да е гараж, ама трябва да си с противогаз ако ще работи колата докато загрее двигателя

можеш да направиш и друг номер - пускаш парното на режим рециркулация и го надуваш на 4 да поработи 5 минути, да направи в колата сауна. после връткаш парното на студено, вентилатора на 2, и изчакай въздуха дето го духа да спре да се охлажда (1 мин).

тогава включи климатика, на режим рециркулация както си. първо ще усетиш, как мотора се затормозява. после трябва да почне да духа студено

<{POST_SNAPBACK}>

баси ако има 3 степени трее да го изкъртя копчето :unsure:

мерси магнуме верно така трее се осети щото ако чуя само компресора да бачка си мисля че няма да е достатъчно сигурно и за тва да си питам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Аз моя Акорд като го купувах толкова се бях извисил в небесата, че въобще не поисках да проверя дали бачка климатика. То и без това беше преди точно една година по това време. Та продавача :unsure: (Невен се казва, супер коректен тип, дай боже всеки му) ми каза "как така ще купуваш кола с климатик без да си проверил дали работи?" А аз: :unsure: Така или иначе не го тествах, а и той си бачка перфектно между другото. Но това, което той ми каза е:Показа ми една част (извинявам се за нефелното обясняване, ама не ги разбирам тия неща много-много) като изправен цилиндър. На Акорда и на Сивика се намира, като отвориш капака някъде зад левия фар. Отгоре има нещо като стъкло, лупичка, оченце. И там като се включи климатика да поработи малко, трябва да се вижда да преминава някакъв флуид, ако климатика си бачка нормално.Доста кофти го обясних май, ама някой, ако има представа за какво по-точно иде реч може да се включи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...