Jump to content
Guest Founder

Добра количка =>

Recommended Posts

Guest roadracer

Като луд фен на 5 ген.....бих казал че я бива тая колица...ако не е на съклубар ...дано да стане :unsure: п.с....бе моо да врътна ено завойче :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest grizli

Ммммм, много добро изпълнение. Направо е супер и много кефи.Такова човек с удоволствие би карал.Обаче скромният пробег нещо ме притеснява. Както и да го смятам това прави около 1000км. на година или около 85 км. на месец. За толкова км. на запад е по-добре да ползваш обществен транспорт. Във всички случай излиза по-евтино.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

10 000 на година по-добре звучи :unsure:ама що пък да не е на 100 000 km - моята също е края на '96 година и дойде това лято на 89 000, директно от Австрия, от познат човек, без да сме се пазарили за пробег (така че няма смисъл да е връщан километража). Освен това по сервизната книжка си се вижда коя година на колко км е била (ако не е направена в БГ книжката, поне за моята съм сигурен че не е :D ).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

а за самата обява - последно се вълнувах от цените в mobile.bg през юли-август, а тази кола ми е много позната ... може би е без мито и ддс или е измъчена тези 100 000 км, иначе на външен вид е много яка :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest grizli

10 000 на година по-добре звучи

Да прав си. Те километрите особено на автомоббилите Н-та ръка са малко мъглявина. Работата е до късмет. Жена и кола втара ръка след като ги вземеш разбираш що за стока са :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Изключително добър автомобил ... м/у другото колега roadracer колата е 6-та генерация. Направо като я гледам тази красавица и ме наляга носталгия :D имах щастието да карам такава около година ... до сега съм сменил доста автомобили, но моментите с този са били незабравими :unsure: Стига сме хвалили нека и покритикуваме ... Не е най добрия автомобил от икономическа гледна точка :D особенно ако Ви е по тежко дясното краче, но никой не си купува автомобил с такива черти ако търси малък разход :D ... Друг минус не мога да измисля :P:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Изключително добър автомобил ... м/у другото колега roadracer колата е 6-та генерация :unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

.... :unsure: ...разбира се че е 6-та...друго имах предвид...н.з. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

само се чудя, ако се наложи да отвори десният аербег, каква уста трябва да има пасажера, за да налапа монитора със стойката заедно :lol::huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

само се чудя, ако се наложи да отвори десният аербег, каква уста трябва да има пасажера, за да налапа монитора със стойката заедно :lol:  :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

ми кат моя случай

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=4015

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Това купе доста дълго време събираше прах на Симеоновско Шосе, но явно се е намерил, кой да го приведе в приличен вид :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Като луд фен на 5 ген.....

<{POST_SNAPBACK}>

това е 6-та генерация....

Супер е наистина.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Изключително добър автомобил ... м/у другото колега roadracer колата е 6-та генерация ;)

<{POST_SNAPBACK}>

.... ;) ...разбира се че е 6-та...друго имах предвид...н.з. ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...