Guest martyhonda #1 Публикувано 4 Декември, 2005 http://www.data.bg/f.php?fid=10872613 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #2 Отговорено 4 Декември, 2005 Зверска 6-ца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #3 Отговорено 4 Декември, 2005 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #4 Отговорено 4 Декември, 2005 <{POST_SNAPBACK}> Опитай ТОЗИ линк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #5 Отговорено 4 Декември, 2005 <{POST_SNAPBACK}> Опитай ТОЗИ линк <{POST_SNAPBACK}> Пак е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #6 Отговорено 5 Декември, 2005 No Comment........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #7 Отговорено 5 Декември, 2005 <{POST_SNAPBACK}> Опитай ТОЗИ линк <{POST_SNAPBACK}> Пак е <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #8 Отговорено 5 Декември, 2005 При мен не става да го видя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #9 Отговорено 5 Декември, 2005 някой ако много иска да го види мога да го пратя на майла му.....мисля че можеше да се прикачват файлове до 7 Мб а то е 3.15 мб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #10 Отговорено 5 Декември, 2005 някой ако много иска да го види мога да го пратя на майла му.....мисля че можеше да се прикачват файлове до 7 Мб а то е 3.15 мб <{POST_SNAPBACK}> gena_sk8@yahoo.com Ще съм ти много мерси ако ми го пратиш това , че ми е адски любопитно да видя за какво става въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #11 Отговорено 5 Декември, 2005 mmf@mail.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #12 Отговорено 5 Декември, 2005 Лелееееееееееееееееееееее , адската машина Мерси Миххо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zaro #13 Отговорено 5 Декември, 2005 някой ако много иска да го види мога да го пратя на майла му.....мисля че можеше да се прикачват файлове до 7 Мб а то е 3.15 мб <{POST_SNAPBACK}> Е квото и да права не мога да го видa! Колега памагаи 4е изгарям от любопитство! zaro_21@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #14 Отговорено 5 Декември, 2005 ми в момента не съм у нас на даскало съм....като се прибера ще го изпрятя на който е поискал нема проблем...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #15 Отговорено 5 Декември, 2005 ми в момента не съм у нас на даскало съм....като се прибера ще го изпрятя на който е поискал нема проблем...... <{POST_SNAPBACK}> мерси предварително dragox@mail.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #16 Отговорено 5 Декември, 2005 honda_crx@abv.bg Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #17 Отговорено 5 Декември, 2005 jorelinio@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #18 Отговорено 5 Декември, 2005 Бегачката е яка, ама не случила с карач! Пича през по-голяма част от времето я кара на прекъсвач Мисля си, че след първата, можеше направо да набие 3-та, щото втората си влезна напълнена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #19 Отговорено 5 Декември, 2005 Мисля си, че след първата, можеше направо да набие 3-та, щото втората си влезна напълнена <{POST_SNAPBACK}> Много правилно, наистина си беше пълна втората. Но може да има някаква последователност... но реално си беше пълна до червено като вкара на втора. А к'во значеше на полусъединител? Иначе... The Power Of Dreams! Няма повече какво да кажа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #20 Отговорено 5 Декември, 2005 Клипа е убийствен на тоя стрелката на километража сигурно се върти като перка на самолет +Turbo Rulez Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #21 Отговорено 6 Декември, 2005 икскюз ме ......просто стелката на оборотомера ми напълни душата......ебати п.п.звука на турбото е един от най яките които може да се чуе от двигател на кола....напрао настръхвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #22 Отговорено 6 Декември, 2005 camaro@abv.bg мерси ти пич ! жив-здрав ! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #23 Отговорено 7 Декември, 2005 лелеееееееееееееееееееееееее............неам думи !!! !!! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #24 Отговорено 14 Декември, 2005 Как се кара 4ген сивик!много яко филмче! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #25 Отговорено 14 Декември, 2005 Как се кара 4ген сивик!Е тея след 3тата обиколка ще им испопадат пломбите щот гумите ще им станат на зарчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #26 Отговорено 14 Декември, 2005 Как се кара 4ген сивик! много яко филмче! <{POST_SNAPBACK}> 4G RESPECT! Така се получава, като хванеш грешния лост :blink: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #27 Отговорено 15 Декември, 2005 е тоя им показа как се прави дрифт.....предавката нема значение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #28 Отговорено 15 Декември, 2005 WOWЕвалата му на тоя дори само за това че е решил да се пуска наравно с коли със задно.Хондите не ставали за дрифт.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zangara #29 Отговорено 28 Декември, 2005 И аз много искам да го вида тва клипче(първото,не с дрифта) zangara@abv.bg нека някои ми го прати. И аз изгарям от любопитство. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #30 Отговорено 28 Декември, 2005 Вече е при теб !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #31 Отговорено 29 Декември, 2005 Не знам дали сте гледали High Octane Overboost. Ама там един CRX някъде към 300 и нещо коня отняся доста именити съперници (включително и Nissan Skyline 600hp !!! ). Много готино филмче. Тея вземат един CRX за 1000$ и го тунинговат и после го тестват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #32 Отговорено 29 Декември, 2005 Не знам дали сте гледали High Octane Overboost. Ама там един CRX някъде към 300 и нещо коня отняся доста именити съперници (включително и Nissan Skyline 600hp ). Много готино филмче. Тея вземат един CRX за 1000$ и го тунинговат и после го тестват. <{POST_SNAPBACK}> Лудница е филма !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GReddy #33 Отговорено 29 Декември, 2005 някой ако много иска да го види мога да го пратя на майла му.....мисля че можеше да се прикачват файлове до 7 Мб а то е 3.15 мб <{POST_SNAPBACK}> v_videv@mail.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове