Jump to content
H22_turbo_Vtec

Помощ За съвместимост на помпи за съединител

Recommended Posts

Колега колата ми е сервиз и се оказа, че помпите на съединителя са заминали(горна и долна).Питането ми е от кои други мотори пасват тези 2 помпи за да знам какво да търся на старо.Мотора е д14а3.Ако някой може да даде някакъв савет.Раъон Стара Загора търся си и 2 та броя, ако някой знае някой колега да продава ще съм благодаре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако решиш че помпите по Черноморието също стават звънни да ти решим проблема :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако решиш че помпите по Черноморието също стават звънни да ти решим проблема :lol:

абе те помпите по черноморието също стават, но вече май направихме пазарлака с един но не се знае дали ще бачкат.кажи колко пари искаш за 2 те.поздрави драго, какво стана с бързият сивик.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ТРЯБВА МИ СЪЕДИНИТЕЛ ЗА Д14А3 200ММ КОМПЛЕКТ.0883515587.ДНЕСКА МИ ПРАТИХА ЕДИН ОТ ТЪРГОВИЩЕ, който се оказа, че за нищо не става.херодото изхабено до нитовете и притескателя посинял явно е прегряван така, че само хубави съединители искам става върпос за днес мах до утре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам 1 въпрос към създателя на темата : Кажи какви симптоми ти даваше преди да разбереш че са помпите. Ако искаш на ЛС.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам 1 въпрос към създателя на темата : Кажи какви симптоми ти даваше преди да разбереш че са помпите. Ако искаш на ЛС.

да уточня вече проблема с помпите е решен.цепнаха мотора и притискателя е заминал прожинте са много меки.и едната маи била скасана не съм го видял още защото съм в софия Абе за смяна комплект.така че търся съединител.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...