Guest Accord #1 Публикувано 23 Октомври, 2003 (Редактирано) http://www.wheelspecs.com/rides/vehicledet...sVehiclesID=215 Редактирано 23 Октомври, 2003 от Accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #2 Отговорено 23 Октомври, 2003 Много ми е смешно като видя отражението на фотографа по такива снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #3 Отговорено 23 Октомври, 2003 Tires 235 / 35 / 19 Toyo Fz4 - Maleeeeeee Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd #4 Отговорено 23 Октомври, 2003 Viki batka .. v edin film .. edin mu beha naravili zuba 4eren se edno go nqma a to se otrazqvashe daje v nego .. mai beshe na "Edin ne Tup amerikanski film" to4no nakraq na letishteto .. no moje i da burkam filma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #5 Отговорено 23 Октомври, 2003 v edin film .. edin mu beha naravili zuba 4eren se edno go nqma a to se otrazqvashe daje v nego .. mai beshe na "Edin ne Tup amerikanski film" to4no nakraq na letishteto .. no moje i da burkam filma И к'во от т'ва ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd #6 Отговорено 23 Октомври, 2003 Glupav li si Alex ? Parvo NE govorq na TEBE ! 2ro .. go kazah shtoto viktor kaza 4e se drazni kato vidi otrajenieto na fotografa .. i az mu kazvam 4e i v filmi se sreshta ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest FROSTY #7 Отговорено 24 Октомври, 2003 Много ми е смешно като видя отражението на фотографа по такива снимки. Може да е търсен ДЕФЕКТ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове