Guest gothic_fan #1 Публикувано 3 Декември, 2005 Колеги,моля Ви кажете ще има ли нещо там днес или утре защото имам голям мерак да отида и все не намирам време, а и не знам как се стига до там, някой ако има малко време за губене да сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #2 Отговорено 3 Декември, 2005 (Редактирано) Колеги,моля Ви кажете ще има ли нещо там днес или утре защото имам голям мерак да отида и все не намирам време, а и не знам как се стига до там, някой ако има малко време за губене да сподели <{POST_SNAPBACK}> Сезонът свърши вече (беше до края на месец октомври) Новият сезон започва чак през април 2006 Редактирано 3 Декември, 2005 от TheDevilTwin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #3 Отговорено 3 Декември, 2005 Ами колега, незнам точно откъде ще отиваш до него!! Но по принцип, по северното околовръстно става най-лесно, като свърши завиваш надясно към Метро, подминаваш го и на следващото кръстовище хващаш на ляво и си почти там. В общи линии трудно може да се объркаш, но даже и тогава който и да питаш там, ще ти каже къде е Божурище! И да, става дума за Метро София 2 - Люлин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan #4 Отговорено 3 Декември, 2005 Благодаря много за инфото, значи трябва да изчакам новия сезон,е, нищо, поне знам вече къде е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове