voodooavenger 0 #1 Публикувано 28 Септември, 2009 искам да попитам имам сивик 5 генерация хеч и ми подариха едно антикрило от ево самоче проблема е че за да седи максимално добре трябва да го хвана някакси за пластмасата на багажника тази която е малкото стопче та въпроса ми е някои дали е запознат с това дали ще издържи там ако го хвана ..... мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 29 Септември, 2009 Ако ти подърят броня от УАЗКА също недей е слага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voodooavenger 0 #3 Отговорено 29 Септември, 2009 кво общо има уласката с митсубиши би ли ми обяснил крилото седи много добре мога да ти кажа даже а и не съм искал мнение дали ти харесва а просто дали ще издържи напана сори ако ви се струва тъпо но е криза няма стинки а пук и много добре и седи крилото моля за помощ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #4 Отговорено 29 Септември, 2009 Ако дадеш снимки на мястото където искаш да го инсталираш(понеже не всеки кара 5-та ген) и снимка на спойлера,може да помогнем със нещо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #5 Отговорено 29 Септември, 2009 върху пласмасата надали да издържи. най-много да хвръкне по на някой предното стъкло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 30 Септември, 2009 Фен дай снимки да видим как е за да можем да ти дадем точен съвет как да го направиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voodooavenger 0 #7 Отговорено 30 Септември, 2009 аз маи го измислих как ще стане ще махна старото пластмасовото и просто хващам новото утре ще гледам да направя някояснимчица ако се върна по рано от работа мерси все пак де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 1 Октомври, 2009 (Редактирано) Снимай я да видим как седи Редактирано 1 Октомври, 2009 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове