Guest HONDA #1 Публикувано 2 Декември, 2005 Хехееее хорааа идва новата година ;) случайно някой да мисли или да мисли да измисли нещо...дайте да се събереме...да направиме некоя глупост а ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan #2 Отговорено 3 Декември, 2005 сигурно ще ми се ядосате за грандоманията ми ама аз си мечтая за 2 платна на Цариградско само с Хондички, ама всичко да е отцепено и бавно но славно да се източат......Опа, събудих се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #3 Отговорено 3 Декември, 2005 XAXAXa prisuedinqvam se kum sunq ti Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #4 Отговорено 3 Декември, 2005 (Редактирано) Една манифестация що да не напрайм наистина? :zen::););););):plane: Редактирано 3 Декември, 2005 от Ognyan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #5 Отговорено 6 Декември, 2005 Мнооооо 6е е яко !!!!!! е така мноооо Хондели !!! мн 6е съм доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #6 Отговорено 6 Декември, 2005 Може и без да е отцепено движението.Само да сме си измили хондилаците и бавно на фарове !!! !!! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #7 Отговорено 6 Декември, 2005 Може и без да е отцепено движението. Само да сме си измили хондилаците и бавно на фарове !!! !!! <{POST_SNAPBACK}> ДАаааааааааааааа бе!Тъкмо тази и тази са еднакъв цвят до прозорците в момента, до края на месеца ще са целите 1:1 и !!! ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #8 Отговорено 7 Декември, 2005 колеги наречете ме перфекционист но.....аз сам зад една такава идея но да е под наслов.......(нещо смислено)и другото хубаво ще бъде да съберем всички клубове за тази идея.....пък да разберат и останалите ..........нещо такова се върти в моя СЪН....пък дано новата година е по-малко черна...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #9 Отговорено 7 Декември, 2005 Надслов ??? Не на кражбите на емблеми...не на офцете по улиците Готино а ?! Ма верно дайте да измислиме нещичко за Новата година да ни върви на добре ...а може и някоя простотийка ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #10 Отговорено 11 Декември, 2005 ми май нищо не правиме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #11 Отговорено 13 Декември, 2005 МНого тегаво ама е верно... за такава организация трябва да се погрижи някой по главан...хора дайте да правиме нещоооо НГ идваааа ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове