Майната 4 #1 Публикувано 27 Септември, 2009 (Редактирано) Честито на талисманчето на пловдивската агитка, така известното "Марче", да ни е живо и здраво и винаги така чаровно Честито и на другите 7 рожденника днес ! Редактирано 27 Септември, 2009 от Майната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barba 21 #2 Отговорено 27 Септември, 2009 Правилно такива хубавици винаги са нужни Жива и здрава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #3 Отговорено 27 Септември, 2009 Ч.Р.Д. и от мен Жива и здрава,много късмет,щастие, любов и успехи в живота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 27 Септември, 2009 бре бре каква красавица честито и от мен Марче да си жива и здрава и само хубави моменти и много късмет ти пожелавам НАЗДРАВЕЕЕЕЕ !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #5 Отговорено 27 Септември, 2009 :balloon: :fun: :fun: :fun: :fun: Честито Миме !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #6 Отговорено 27 Септември, 2009 Честит рожден ден. и Наздраве. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #7 Отговорено 27 Септември, 2009 Е нали знаете ,че грозна хонда фенка нема Честит рожден ден! Здраве, щастие и много много успехи във всичко с което се захванеш Наздраве!!! :balloon: :fun: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #8 Отговорено 27 Септември, 2009 Айде и от мен Честито на Хубавата фенка !!!.Здраве,щастие,всички хубави пожелания дето забравям в момента и една чистак нова Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #9 Отговорено 27 Септември, 2009 (Редактирано) Ч.Р.Д. да си жива и здрава,и да си караш купето без инциденти! !!! Редактирано 27 Септември, 2009 от Dotz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #10 Отговорено 27 Септември, 2009 Честито Мимс, да си жива и здрава !!! И не толкова луда, за да нямаш пак инциденти Ииии много успехи в любовта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oblaka 9 #11 Отговорено 27 Септември, 2009 айде честито и от мене, ама нещо не ми мирише на бира и кебапчета.!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pemy 0 #12 Отговорено 27 Септември, 2009 Благодаря за милите пожелания, колеги...всички да сте живи и здрави, все така да си честитим и да празнуваме с любимите Хонди... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plushen gad 20 #13 Отговорено 27 Септември, 2009 Да си ни жива и здрава...Все така усмихната...и с HONDA в сърцето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #14 Отговорено 27 Септември, 2009 Да си жива и здрава и от мен всичко друго се постига в живота. Черно купе с русо гадже добра комбинация евала и успехи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #15 Отговорено 27 Септември, 2009 Ч.Р.Д.,жива и здрава и....повече никога с гипс... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове