Jump to content
Guest HondaFen

Котка при двигателя

Recommended Posts

Guest HondaFen

От 2 дена карам CIVIC door 1,5 EG4. Незнам късмет ли е или кърък как да го нарека, но вчера ми се случи нещо, което звучи като виц. Към 17,30ч. излизам от офиса, паля хондичката и тръгвам. След 100м чувам странно пляскане изпод капака - помислех си "УЙДЕ НЕКОЙ РЕМЪК". Веднага спрях, вдигам капака, ама тъмно - не се вижда много, мярнах неща като парцал между ремъка на хидравликата и шайбата. Дърпам и кво мислете виждам - КОТЕШКО КРАЧЕ :lol: - май беше предно. Хайвана се е сврял на топло при мотора и не е успял да слезе преди да запаля. Сле това е ясно - Мозък и черва... Извинявам се на гнусливите. След половин час борба с трупа успях да го измъкна. Поражения по колата няма като изключим разцепения ремък на хидравликата и мизерията. Та и това не съм мислил, че може да стане, ама стана - внимавайте с тия хайвани щот зимата търсят топличкото и правят ей такива дивотии.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

От 2 дена карам CIVIC door 1,5 EG4. Незнам късмет ли е или кърък как да го нарека, но вчера ми се случи нещо, което звучи като виц. Към 17,30ч. излизам от офиса, паля хондичката и тръгвам. След 100м чувам странно пляскане изпод капака - помислех си "УЙДЕ НЕКОЙ РЕМЪК". Веднага спрях, вдигам капака, ама тъмно - не се вижда много, мярнах неща като парцал между ремъка на хидравликата и шайбата. Дърпам и кво мислете виждам - КОТЕШКО КРАЧЕ :)  - май беше предно. Хайвана се е сврял на топло при мотора и не е успял да слезе преди да запаля. Сле това е ясно - Мозък и черва... Извинявам се на гнусливите. След половин час борба с трупа успях да го измъкна. Поражения по колата няма като изключим разцепения ремък на хидравликата и мизерията. Та и това не съм мислил, че може да стане, ама стана - внимавайте с тия хайвани щот зимата търсят топличкото и правят ей такива дивотии.

<{POST_SNAPBACK}>

споко бате не си сам карък :)и аз съм така.....а доколкото животните....по опасни са от пешеходците.....ии най гадното не знаеш кво ше им скимне в следващия момент.....опасни са много...от личен опит знам :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest H1pNoTiC

Ей това котките са много прокълнати същества. Винаги ме е ставало гадно като ми мине път котка... Винаги ми се случва нещо гадно. Един път преди 15 години си карай колеленцето насело и едно малко коте (черно), се засили да ми минава път, и аз засилих колелото да го избегна и го засяках. Прегацих го като турски тираджия - легнал полицай.... И после викат че котките имат 9 живота - Да, ДаHondaFen - погледни между колекторите и блока да няма останало печено котешко ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaFen

HondaFen - погледни между колекторите и блока да няма останало печено котешко

Не има време да се пекне - бързо я усетих гадината. Иначе идеята на Victor да си облека волана и скоростния лост с кожата много ми хареса. За жалост я извадих на три парчета и щеше да стои кофти! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

HondaFen,

добре, че ти няма нищо на колицата ;)

А иначе защо котките да са прокълнати същества. Има ли някой, който все още да не е гледал това :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Има ли някой, който все още да не е гледал това

Аз ;) Котките са си супер ;) Малко са като жените ама.... :D Благодаря колега ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi

И аз щях да я свърша скоро тая работа обаче алармата явно я изплаши - би си камшика преди да запаля.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

аз имах подобен проблем :D но с една мишка :D два дена ме подлудяваше алармата :unsure: и когато реших да я превържа наново :D хоп и едно мишле изкочи и избяга под саседната кола :P и ми се оправи алармата :P иначе два дена нямах мира :D:D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Е така на един мой приятел му се намърдала котка при двигателя и скапаните улични помяри я надушили и му бяха изгризали калниците и разни инсталаций :D БАСИ ГАДНОТО :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

случва се наистина...............Един съсед така пали една сутрин и чул виене под капака, вдига и една котка излита от там без опашка. Тази е имала късмет в случая. Гадничко наистина, но животните плащат твърде висока цена понякога, за да се стоплят през зимата.....шегичка: В твоя случай котката не е имала късмет, защото Хондата пали от първия път и не е имала време за реакция и защото не е руски автомобил, тогава е могла да спи на шофьорската седалка ако поиска !!! .......Съжалявам за черния хумор, но просто ми се роди в главата още като четох нещастната случка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest i4o

и аз имам една проблемна котка в момента ,от няколко дни я дебна само да спра пред вкъщи и тя хоп на предния капак между пръсклките вчера даже си остави ноктите ;) ще я докопам тея дни ;) и след това ще сьм доволен. иначе нямам нищо против котките.

Редактирано от i4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

В твоя случай котката не е имала късмет, защото Хондата пали от първия път и не е имала време за реакция и ...

<{POST_SNAPBACK}>

Demon-е, чак на трето - четвърто въртене (шприцване) пали и то на всички сивици е така то си е специфичен шум който погалва ущите ни

малко докато загрее звучи измъчено но на петата минута е като осичка :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Гадна работа наистина. Когато имах реното и при мен две зими спеше няква котка, но не можах да я хвана. Всичко отпред беше направила в косми и кал. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest grizli

Ей, тва котките са мнооооого нахални животинки:

Публикувано изображение

и поради тази причина обичам този тенис:

Публикувано изображение

Аз по принцип не съм имал такива проблеми, като колегата да чукна на дърво, но се вбесявам когато видя, че са се разкарвали котки по колата. Особенно когато съм я измил, навънка е валяло и има кал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...