Jump to content
swift

Сервизи - Шумоизолация

Recommended Posts

Здравейте.В темите свързани с шумоизолация почти няма информация за сервизи (освен един в София), които извършват такава.Ще се радвам да ме насочите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравеи колега,единият начин е сам да си направиш шумоизолацията,а другият е да отидеш там където правят озвучение на коли,те правят и шумоизолация.Имаи напредвид че сумата никак не е малка,такаче стягаи се и почваи сам.Успех :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравеи колега,единият начин е сам да си направиш шумоизолацията,а другият е да отидеш там където правят озвучение на коли,те правят и шумоизолация.Имаи напредвид че сумата никак не е малка,такаче стягаи се и почваи сам.Успех :offtopic:

Така е, аз тия дни си направих изолация с битумна лента (Ecobit) италианска е с ширина 5см/10м цена - около 15 кинта. 4 ролки отиват за изолиране на 2те врати на хеч. Сега като сложа колонките се надявам да обадят по-добре, но вратите се затварят с приглушено "туп" а не като преди тенекиено "дрънн" За по-натам съм замислил и багажника, и тавана задължително, и така за около 120-150 кинта ще съм си направил цялата кола. Не знам ти какво караш, ама просто взех да осъзнавам, че до тук съм налял вече над 3-4 хил в колата след като съм я купил, а е 94та. Просто няма сми безкрайно наливане - а професионалисти яко ще те обръснат - под 1000 кинта едва ли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...