Jump to content
PAKETATA

Ще има ли проблем,ако сменя стоковия изп.колектор

Recommended Posts

Здр на всички отзовали се на моя въпрос....Та той е ..карам д15з6-ца и искам да си сменя стоковия изпускателен колектор сас спортен(който ще порачам от Щатите)1-ще има ли проблем с ламбда сондата?гледам, че спортния няма дупка за нея....(или аз не виждам)2-нали знаете че катализатора на този модел е веднага след колекторите...?Мерси предварително.... :D;) аа и като ги сменям с спортни,ще слагам и генерация на 55мм..това е от мен ... :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за икономиките няма много инфо :D сменя се без проблеми. Принципно спортните си имат отвори за ламбда сонда. И не се притеснявай за катализатора... след като бях сменил изпускателя (с такъв без катализатор) ходин да минавам преглед и излезе че газовете са доста добри (в норма).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро четах че ти си зел такива колектори ,нещо по специално по монтирането?? Някакви проблеми ? :D няма да ми е излишно малко инфо....мерсии

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм със СПОРТЕН колектор да ти кажа няма кои знае колко разлиза се пак е изпускателен ;) Разбирасе отпуши се колицата ми но не е нещо кои знае какво П.С. недеи да караш ВТИ защото колата ти ше спре да върви :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...