Jump to content
Anton1o

Въпрос за едни модификации

Recommended Posts

въпроса ми е как да свържа шибедаха с алармата защото като го вържа с централното ,то подава за съвсем малко и не иска да се затвори целияИ часовникът когато махна ключа и го сложа винаги се рестартира на 1 часа и от къде да си купя огледала които мога да ги вържа и тях с аларматаТърсих доста време из форумите включително този но не намерих окончателен отговор на нито един от въпроситеА и сега понеже ми удариха колата докато чакам застрахователите да направя нещо по колата Мерси предварително

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да ти отговоря само на един въпрос - огледалата ти, понастоящем не са power folding, тоест не са електрически сгъваеми. Тази модификация е САМО за японския пазар, и в интернет с малко внимание и търпение можеш да си намериш за 150-200$ с релето, копчето и двете огледала. Очаквам да разбера и аз за шибидаха, но мисля, че има аларми, които го правят.. май трябва специален изход да има.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята аларма пуска по 30сек. след като е активирана, или ако натисна двете копчета подава сигнал (+ или -) докато са натиснати копчетата. Или трябва да си направиш таим-реле което да задържа толкова колкото ти е необходимо.За часовника, провери Back-Up бушона (7.5А) в кутията под предния капак.Относно огледалата, да има ги за японския пазар, мисля че ще има проблем при тях, че са за десен волан и може да имат разлика от тези за ляв волан.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алармите май по принцип си имат възможност за настройка, така че виж си manual-а за възможните такива и току виж там да пише, че може да пуска сигнал за по-дълго.На моята аларма настройките става много елементарно: чрез комбинации от дистанционното, като се включва преди това 1 контролен бутон за подаване начало на настройка (т.е. ще можеш и сам да го направиш). Няма да се изненадам, ако повечето аларми са на същия принцип.

Редактирано от sfu

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За алармите не знам, но относно часаовника аз съм с 5 генерация и там той е вързан към токов кабел, който захранва и стереото.Ако проблема не е в бушоните значи просто кабела с постоянен ток, който подава ток и при изваден ключ е прекъснат някаде и часовника и стереото ти получават ток от другия токоподаващ кабел (който захранва уредите само си дал на контакти и спира да подава ток когато извадиш ключа). Имах същия проблем когато поставях сд на мойта и изгубих постояния ток и се наложи да го побългаряваме като взех ток от 1 жица, която беше захранена и без ключа :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За алармите не знам, но относно часаовника аз съм с 5 генерация и там той е вързан към токов кабел, който захранва и стереото.Ако проблема не е в бушоните значи просто кабела с постоянен ток, който подава ток и при изваден ключ е прекъснат някаде и часовника и стереото ти получават ток от другия токоподаващ кабел (който захранва уредите само си дал на контакти и спира да подава ток когато извадиш ключа). Имах същия проблем когато поставях сд на мойта и изгубих постояния ток и се наложи да го побългаряваме като взех ток от 1 жица, която беше захранена и без ключа :)

За часовника ,проблема беше под капака един предпазител 7.5 ампераБлагодаря на vex за отговора

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тавана можеш да го направиш със модул за вдигане на ел. стъкла.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...