Jump to content
Guest roadracer

40 кинта + 10 точки...

Recommended Posts

Guest roadracer

Ново поколение АКТове....забравяш да боднеш шибания колан в града ,щото някой път си качваш колата за две преки :dry: ....обаче родните стражари/КАТ/...щрак една палчица....и щрак АКТче СЪС гореспоменатите екстри....ай да ти е честито новото таксуване :blink::offtopic:

....тъй че вие си решавайте...който забравя да си записва :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Тва ми е любимото в комбинация с преви6ена скорост :blink: ве4е ходих на курс за възстановяване на то4ки(80лв) :cool: Тряа са нау4им да спазваме закона :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Тва ми е любимото в комбинация с преви6ена скорост  :dry: ве4е ходих на курс за възстановяване на то4ки(80лв) :huh:

Тряа са нау4им да спазваме закона :offtopic:

<{POST_SNAPBACK}>

мнго бе 80 лв. ????

в софия ми искат 50 лв. за да си въстановя 13 точки

ама аз па няма да им дам тиа ми взеха 23 точки ама мене ме боли :blink: работа :cool:

ама така е като със Софийски номера карам към Петрич па и не слагам колан :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Аз имам рекорд в КАТ-София.72 отнети точки и отделно от тях 6 мес.лишаване от правоуправление за неподчинение.И така близо 2 години,докато не си изгубих портфейла и останах без книжка защото нямаше как да си извадя нова. И после пълна програма 6мес.без книжка ,Психо-изпит пред ДАЙ,курс за млад шьофьор и изпит пред КАТ.Направо ставаш луд и незнайш каде се намираш.А трябваше още м/у 6-12 месеца да съм без книжка и заради точките.Още щтеше да ме вози Кирето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Аз имам рекорд в КАТ-София.

72 отнети точки и отделно от тях 6 мес.лишаване от правоуправление за неподчинение.

И така близо 2 години,докато не си изгубих портфейла и останах без книжка защото нямаше как да си извадя нова.

И после пълна програма 6мес.без книжка ,Психо-изпит пред ДАЙ,курс за млад шьофьор и изпит пред КАТ.Направо ставаш луд и незнайш каде се намираш.

А трябваше още м/у 6-12 месеца да съм без книжка и заради точките.

Още щтеше да ме вози Кирето.

<{POST_SNAPBACK}>

.....ти ма разби.... :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

<{POST_SNAPBACK}>

Май ще се научим и на правилно мислене :blink: а не да теглим майната наред и на всеки! Аз имам 2 акта - малко са ми! До сега трябваше да съм без талон. Ама докато и ония "лоши" чичковци не си спазват тяхната част от закона - така ще е :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Тва ми е любимото в комбинация с преви6ена скорост  :dry: ве4е ходих на курс за възстановяване на то4ки(80лв) :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

мнго бе 80 лв. ????

в софия ми искат 50 лв. за да си въстановя 13 точки

ама аз па няма да им дам тиа ми взеха 23 точки ама мене ме боли :blink: работа :cool:

ама така е като със Софийски номера карам към Петрич па и не слагам колан :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

Е те мацките нали въздишат по теб. Като видят някой Освалдо Риус и скачат на отстъпките. Той драгича току-така не дава пари - пак е в измамите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivan_j

Списък на нарушенията, за които се отнемат контролни точки съгласно наредба І-139 от 16 септември 2002 г. 1.За управление на моторно превозно средство, спряно от движение, без разрешение на службата за контрол на Министерството на вътрешните работи. /чл.177, ал.1, т.4 ЗДвП/ 5 к.т. 2.За неозначаване по установения начин на принудително спряло на платното за движение пътно превозно средство./чл.179, ал.1, т.1,предл. 1 ЗДвП/ 6 к.т. 3. За разхвърляне, разпиляване или оставяне на пътя на предмети и вещества, които създават опасност за движението. /чл.179, ал.1, т.2 ЗДвП/ 5 к.т. 4. За управление на технически неизправно моторно превозно средство, на което поради характера на неизправността е забранено движението по пътя, включително и до място за нейното отстраняване. /чл.179, ал.1, т.4 ЗДвП/ 5 к.т. 5. За неспазване сигналите на пътните светофари. /чл.179, ал.1, т.5, предл.1;чл. 183, ал.4,т.3 ЗДвП/ 10 к.т. 6. За неспазване предписанията на пътните знаци, пътната маркировка и другите средства за сигнализиране. /чл.179, ал.1, т.5, предл.2,3 и 4;чл. 183, ал.3, т.5 ЗДвП/ 4 к.т. 7. За неспазване правилата за предимство, разминаване, изпреварване и заобикаляне. /чл.179,ал. 1, т.5, предл. 5,6,7 и 8; чл.183,ал.2, т. 3, предл. 4 и 5, ал.3, т.6 ЗДвП/ 6 к.т. 8. Когато не се осигури път за безпрепятствено преминаване на превозно средство, сигнализиращо със специален звуков или светлинен сигнал, или на съпровожданите от него превозни средства. /чл.179,ал.1, т.6 ЗДвП/ 6 к.т. 9. За неспазване на правилата за спиране, престой и паркиране или за използване на пътното платно. /чл.180, ал.1, т.1, предл. 2,3 и 4, т.3, предл.3/ 5 к.т. 10. За неправилно движение по обособено платно за движение на релсово пътно превозно средство. /чл.180, ал.1, т.3, предл.1 ЗДвП/ 4 к.т. 11. За превишаване на разрешената максимална скорост: а/ от 20 до 30 км/ч. включително /чл.182, ал.1, т.2 ЗДвП/ 2 к.т. б/ от 30 до 40 км/ч. включително /чл.182, ал.1, т.3 ЗДвП/ 6 к.т. в/ от 40 до 50 км/ч. включително /чл.182, ал.1, т.4 ЗДвП/ 12 к.т. г/ над 50 км/ч. /чл.182, ал.1, т.5 ЗДвП/ 16 к.т. 12. За нарушаване правилата за разположение на пътното превозно средство върху платното за движение. / чл.183, ал.2, т.2 ЗДвП/ 3 к.т. 13. За неспиране на пътен знак "Спри! Пропусни движещите се по пътя с предимство!". / чл.183, ал.2, т.3,предл.1 ЗДвП/ 7 к.т. 14. За управление на моторно превозно средство с износени гуми. /чл.183, ал.4, т.5 ЗДвП/ 6 к.т. 15. За неправилно преминаване покрай спирка на превозните средства за обществен превоз на пътници или покрай спиращ или спрял автобус, който превозва деца. /чл.183, ал.4, т.2 ЗДвП/ 6 к.т. 16.За неправилен превоз на товари. /чл.183, ал.2, т.6 и 8 ЗДвП/ 3 к.т. 17. За неизпълняване задължението за използване на предпазен колан или носене на каска. /чл.183, ал.4, т.7 ЗДвП/ 10 к.т. 18. Престой и паркиране . a/ на пешеходна пътека, на кръстовище, на спирки на МГТ/чл.183, ал.4, т.8 ЗДвП/ 3 к.т. б/ активна лента, до спрели МПС /чл.183, ал.4, т.9 ЗДвП/ 4к.т. 19. За неправилно преминаване през пешеходна пътека. /чл.183, ал.4, т.1 ЗДвП/ 10 к.т. 20. За ползване на мобилен телефон по време на управление на превозно средство освен при наличие на устройство, позволяващо използването на телефона без участие на ръцете. /чл.183, ал.4, т.6 ЗДвП/ 6 к.т. 21. За неправилен превоз на хора. /чл.185 ЗДвП/ 3 к.т. За виновно причиняване на пътнотранспортно произшествие, вследствие на посочените нарушения, допълнително се отнемат 3 к.т. Ако два пъти в рамките на една година превишите максимално допустимата скорост за движение с над 50 км/ч. - свидетелството за управление на МПС Ви се отнема за три месеца

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

дали това са всички нарушения?аз сега карам с изтекла книжка и си чакам ония да се натуткат да ми извадят щото трябвало да се отчисля от Търново и да ме зачислят в софия и т.н.та дали ще ме глобят ако ме фанат ? как мислите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

дали това са всички нарушения?

аз сега карам с изтекла книжка и си чакам ония да се натуткат да ми извадят щото трябвало да се отчисля от Търново и да ме зачислят в софия и т.н.

та дали ще ме глобят ако ме фанат ? как мислите

<{POST_SNAPBACK}>

Със сегашната обстановка да :offtopic:

От достоверен източник от МВР знам че полицаите имат наредба всеки ден по 8 акта и незнам си колко задържани .Про катаджиите лесно щото нарушения бол , полицай на улицата може да те спре , да ти поиска личната карта и ако нямаш в районното за 30 мин и те пуснат ( могат и 12 часа да те задържат ).

Няма да се очудя ако при повече актове ще има и " подараци " за всички от сърце :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

И аз вися на косъм с точките,но мисля че това не ни дава право да споменаваме нечии майки в този форум,все пак актовете са ми напълно заслужени-имам си километраж пред очите. :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

72 отнети точки и отделно от тях 6 мес.лишаване от правоуправление за неподчинение.

И така близо 2 години,докато не си изгубих портфейла и останах без книжка защото нямаше как да си извадя нова.

И после пълна програма 6мес.без книжка ,Психо-изпит пред ДАЙ,курс за млад шьофьор и изпит пред КАТ.Направо ставаш луд и незнайш каде се намираш.

<{POST_SNAPBACK}>

:offtopic::cool: евала! -ето го новия ми идол - :blink: ...нямам думи :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

аз имам всичко на всичко два акта ( тук не става дума колко съм заслужил с маниера си на каране ) ! единия ми е за 74 км превишаване на макс. разрешена скорост. Тогава си бях в наручение, което ми струваше 10 точки. Втория ми акт бе абсолютно измислен от полицаите ! копеленцата си взеха парите от този рпеди мен а с неговото показание на радара ми написаха акт за превищена с 25км/ч скорост, при положение , че аз не карах по бързо от 55 при ограничение от 50 ! Даже на самия радар имаше разминаваме между времето в което ми го показаха и времето когато е извършено засичането ,4 минути ;) Но въпреки писменото възражение, ми излезе наказателно постановление...за 2 точки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Втория ми акт бе абсолютно измислен от полицаите ! копеленцата си взеха парите от този рпеди мен а с неговото показание на радара ми написаха акт за превищена с 25км/ч скорост, при положение , че аз не карах по бързо от 55 при ограничение от 50 ! Даже на самия радар имаше разминаваме между времето в което ми го показаха и времето когато е извършено засичането ,4 минути

И после се оплакват че всеки-втори се обажда на някой ;) Как не, аз си плащам данаците.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Онзи ден ме спират с булката в 00:30 за акохолец --- всичко ми е наред -- няма за какво да се хванат ии ЧУЙТЕ простотия "Защо съм карал на халогенни фарове" а те са вградени в фаровете и светят жълто !!!!! Акта бил 30 лв. Викам абе еййййй ти луд ли си бе!!!@#$%^ те са вкл. заедно с фаровете!!! И накрая се представих и имаше "приятна вечер"Педали

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Онзи ден ме спират с булката в 00:30 за акохолец --- всичко ми е наред -- няма за какво да се хванат ии  ЧУЙТЕ простотия "Защо съм карал на халогенни фарове" а те са вградени в фаровете и светят жълто !!!!! Акта бил 30 лв.  Викам абе еййййй ти луд ли си бе!!!@#$%^  те са вкл. заедно с фаровете!!!

И накрая се представих и имаше "приятна вечер"

Педали

<{POST_SNAPBACK}>

карайте вие на халогени да :bash: ви :rant::o:censored::(

ще си сложа на покрива 3-4 прожектора с дистанционно да се въртят и насочват и не ще ви заслепявам такива дето карате на дълги/късите свалят гарги/фарове за мъгла/халогени в ясно време, ами направо тапицерията ще прогарят прожекторите!

евала им на ченгетата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Иво тоя пост не6то не го разбрах......на Тойотата на къси вътре6ната секция свети жълто.Ама ти сложи на Рекса халогени на покрива после 6е пуснем снимки в темата Бисери малко да се повеселим !!! Ся да не се засегне6 не6то !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Имаше акция светлина !!! ама май премина като акция ХРАНА !!! Ела поджиткай една вечер в софия и ще разбереш.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

С риск да започнат благословий да летят по мой адрес - Смятам че актовете и наказанията трябва да са в пъти по-високи.....интерестно ми е колко хора дето спестяват 4-5 мин средно на ден (или живота си) ще останат....****** писна ми.****** племето ... то това не е шофиране а драг в градски условия.....та аз дори се чудя вече как има оцеляли пешеходци. Това колеги не е нормално.вчера се опитах да пресека на пешеходна пътека и само дето не бях с червена точка на задните ми части та да ме целят ....... абе ако всяко едно пресичане на мен ми коства сбиване или нещо в тоя порядък... не мерси.Затова - Зверски глоби и наказания та нека видим можем ли да сме хора или не....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Мога да се обзаложа че ако глобяват всички, глобите на пешеходците ще са в пъти-повече :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Мога да се обзаложа че ако глобяват всички, глобите на пешеходците ще са в пъти-повече :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

:lol: много са зле! точно пред полицай една групичка бабички са се хванали за ръчичка и пресичат по средата на платното, никаква пешехонда пътека - въпреки че има на 20 метра в двете посоки кръстовища

и са застанали на средата на улицата и минават коли покрай тях, те си чакат да свършат колите и да пресекат.

но какво става - една мацка, от полицая ли се стресна или от бабичките, но точно пред тях наби спирачки да ги пусне, и задната кола съответно и се натресе.

И това точно пред полицая, тоя потрива ръчички мазни, че ще гушне печалбата от цялата работа - и изобщо не обърна внимание на бабичките. въпреки че те бяха основните виновници за ПТП-то, и двамата катастрофирали според мен можеха да ги съдят за щетите, заради неправилно пресичане.

съгласен съм, че с колите доста често пречим на пешеходците - паркираме по тротоарите им, спираме на пешеходна пътека и на тях не им е лесно. но като има пешеходна пътека на 30 метра и подлез на 20, не мога да разбера защо трябва да се пресича между колите, и да не могат да минат на 3 светофара заради пешеходци!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Мога да се обзаложа че ако глобяват всички, глобите на пешеходците ще са в пъти-повече :(

<{POST_SNAPBACK}>

съгласен съм, че с колите доста често пречим на пешеходците - паркираме по тротоарите им, спираме на пешеходна пътека и на тях не им е лесно. но като има пешеходна пътека на 30 метра и подлез на 20, не мога да разбера защо трябва да се пресича между колите, и да не могат да минат на 3 светофара заради пешеходци!

<{POST_SNAPBACK}>

Защото на село няма сфетофари и подлези , и няма коли а само каручки :lol: за това диии коньо през ливадата :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest H1pNoTiC

<{POST_SNAPBACK}>

Че какво толкоз си направил бре ;);) да не мина отгоре им

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Онзи ден ме спират с булката в 00:30 за акохолец --- всичко ми е наред -- няма за какво да се хванат ии  ЧУЙТЕ простотия "Защо съм карал на халогенни фарове" а те са вградени в фаровете и светят жълто ;)!! Акта бил 30 лв.  Викам абе еййййй ти луд ли си бе;)@#$%^  те са вкл. заедно с фаровете;)

И накрая се представих и имаше "приятна вечер"

Педали

<{POST_SNAPBACK}>

карайте вие на халогени да ;) ви ;) ;););)

ще си сложа на покрива 3-4 прожектора с дистанционно да се въртят и насочват и не ще ви заслепявам такива дето карате на дълги/късите свалят гарги/фарове за мъгла/халогени в ясно време, ами направо тапицерията ще прогарят прожекторите!

евала им на ченгетата

<{POST_SNAPBACK}>

Ами ... кво ли се занимавам;) ама като минаваш да се обадиш да ми ;););) мишок

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

Мога да се обзаложа че ако глобяват всички, глобите на пешеходците ще са в пъти-повече :)

<{POST_SNAPBACK}>

преди няколко дена на кръстовището на Графа/Левски/Патриарха точно в най-големите задръствания беше застанал полицай да регулира за да се източи по-бързо движението, обаче не може да укроти пешеходците и направо стана мазало :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...