Jump to content
Guest Maina 6th gen

Среща в Пловдив

Recommended Posts

Guest Maina 6th gen

на 04.12.2005г. НЕДЕЛЯ от 13ч. на полигона на "Гребната база" :offtopic: времето позастудя, ама да не се излагаме- да ударим по една топла бира :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Хайде нашите!! :offtopic: Да не се излагаме!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martyhonda

А да видим в Зарата каква 6те я направим,4е ако не стане да идваме направо в Пловдив! :offtopic::blink::cool::dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

на 04.12.2005г. НЕДЕЛЯ от 13ч. на полигона на "Гребната база" :offtopic:

времето позастудя, ама да не се излагаме- да ударим по една топла бира  :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

ако стане колата до тогава....тряя да се доиде....иммам да черпа бири някои хора тука ....щом трябва :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEX

Колеги,ставете следи кам бирарията,че може да позакьснея малко :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ша гледам да я изкарам от бокса в събота и да и направя сефтето от 2месеца насам, че ми дойде до гуша от пишман майстори - 2 задни вежди -2 месеца !!! а ако бяха 4 - сигурно 5 месеца , щото има коледни празници!!!:offtopic: та 13.00ч съм там

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Майна, обещал си стикери :offtopic: , гледай до тогава да имаш някоя друга бройка! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Майна, обещал си стикери  :lol:  , гледай до тогава да имаш някоя друга бройка!  :)

<{POST_SNAPBACK}>

....тук май ше се изложииим....

:):D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stanio

Да, няма да е зле да се намерат малко стикери от някаде щото и аз доста жреме си търся ама никои няма :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaFen

Майна, обещал си стикери  , гледай до тогава да имаш някоя друга бройка!

Аз съм новак с марката и тепърва я изучавам наяве, щот досега само съм чел - все хубави работи. Не мога да обещая присъствие щот колата ми е съвсем нов внос, още с италиански номера и събота и неделя ще сменям туй-онуй. Колкото до стикерите - аз се занимавам с тия неща и с кеф ще поработя върху неща свързани с любимата марка. Ако някой има идеи за стикери, татуси итн. - пишете ми лично. Обещавам да го взема на сериозно и да задвижа нещата. Дано не се набърквам в нечия чужда територия на действие, ама както казва Мечо Пух - "КОЛКОТО ПОВЕЧЕ - ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ" :lol: . Аде приятно изкарване на сбирката!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Предполагам - лошо няма. Ако ти се занимава. Става дума за стукери на клуб-а. Сега не съм сигурен кой точно има файловете с оригиналния дизайн, вероятно Victor . Но ориентировъчно става дума за тези стикери:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Кажи дали могат да станат при тебе? И евентуално някаква цена, че все пак не ми се дава 10лв за стикер! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

къде точно на гребната?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

На полигона ... където имаше много стари гуми. Където обръстат рейсовете! Надявам се си се сетил! ;) Ще те чакаме! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

откъде да влизам - под жп моста или по пътя който излиза на бензиностанция марж?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Под ЖП-то е по-сложно да ти го обясня, затова пък ще ти кажа лесния начин - караш си по 6-ти Септември и като посвърши (или като стигнеш до кръстовището на гребната) полигона (паркинга, обръщалото на рейсовете - кажи го както си решиш) ти се пада точно от дясно. Това е - и да искаш, неможеш да се объркаш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Ами срещичката в Пловдив също се оказа скромничка, като старозагорската ... Преди си беше къде, къде по-добре като ги правехме на едно тук! :unsure: Както и да е, то сте си проличи какво ще става. Снимчици (малко са малко, ама от сърце) на:

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10531&AlbumId=32095

мостра:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaFen

Кажи дали могат да станат при тебе? И евентуално някаква цена, че все пак не ми се дава 10лв за стикер! 

Определено е лесна работа, дори и да нямам предпечата ще го направя. Това на снимката мяса на ситопечат върху безцветно фолио. И така могат да станат но се иска бройка - поне 100. И като се има в предвид, че трябва да са 100 с тъмен и 100 със светъл цвят - стават 200. Май ще са много, а? Има друг вариант - рязано от фолио и монтирано цвят върху цвят, или издупчено за да излезе цвета на колата. Това е по-скъпо като изработка, но тук бройки не се искат - може и само 1 да е. При този размер~ 25х5 см. с отстъпката за колеги излиза на 1,00 лв. Става бързо и вариантите за цветове са много.Туй е в общи линии. Като си направя мойта ще и пусна едно фото в темата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

действай - на 8.01.06 г. първа среща за 2006г. та да покайш кво си сделал :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...