ocean 2 #1 Публикувано 19 Септември, 2009 Здравейте колеги.Искам да питам дали хидравличната помпа от D14A2 ще стане на B18C4,намен ми изглеждат еднакви.Ако някой има идея моля да помага,че мойта протече и мисля да сложа тази от стария ми двигател.Предварително благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 19 Септември, 2009 ми като са при тебе и двете нищо не ти пречи да пробваш. при положение, че и двете са ти в рацете надали някой друг да може да ти даде по точно инфо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ocean 2 #3 Отговорено 19 Септември, 2009 Може пък някой да е пробвал или да знае със сигурност дали помпата от 1.4 ще стане,ас несъм сигурен(макарче и двете изглеждат еднакво)затова питам преди да я сменям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #4 Отговорено 20 Септември, 2009 колегата acho ch на неговата в18-ка си сложи от д13-ка и няма грижи така че даваи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Classic 0 #5 Отговорено 1 Юни, 2012 Извинявайте , че пиша тука , но нямам представа къде да попитам ? Можете ли да ми кажете B18C4 на какви купета пасва за 5-та генерация седан съм сигурен ! Искам да си взема и да сложа двигателя на друго купе. Моля помагайте ! Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #6 Отговорено 1 Юни, 2012 На всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове