Guest Rusev #1 Публикувано 29 Ноември, 2005 Здравейте!В момента си търся кола и съм се спрял на Хонда Сивик '96-'97. Обясниха ми че заради митото е по-добре да търся "англичанка", но от друга страна те имали проблеми с намиране на части и въобще не били на нивото на японските. Вярно ли е това? Сигурен съм че въпросът вече е бил обсъждан, но не можах да намеря нищо по-конкретно, а се нуждая от информация защото досега съм карал Ауди и понятие си нямам от японски автомобили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #2 Отговорено 29 Ноември, 2005 Този слух и аз съм го чувал, винаги съм карал само Японски Хонди и нямам пряко наблюдение, но като гледам тук колеги с "англичанки" са много доволни. Малко са ощетени от към оптичен тунинг. За тях няма и кристални стопове, фарове и прочее глезотии. Ако това не е проблем за теб, незнам за какво може да се безпокоиш.Нека все пак да се включи някой колега с такъв автомобил и да сподели впечатления Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #3 Отговорено 29 Ноември, 2005 според мен и двете коли са си супер . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #4 Отговорено 29 Ноември, 2005 нали са все "ХОНДА", не е толко от значение къде са сглобявани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #5 Отговорено 29 Ноември, 2005 Ти по-добре си намери запазена бройка, пък каква точно не е толкова от значение. Нали ще е ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #6 Отговорено 29 Ноември, 2005 ми то може да нема ама с желание и средства все нещо ше са напраи......аз съм доста доволен от сивика(англииски 5врати).....страшен е .....но ти си решаваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pepi #7 Отговорено 30 Ноември, 2005 Аз също не съм имал проблеми. А колкото до частите мисля че ите не са проблем даже вече имат и aналози правени в германия или на друго място сътветно на доста по тънки цени. Не знам в софия, но по моя Габровския край е така. Гледай само за дефекти и ако ти хареса я вземай особенно ако е и VTEC. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest IvoSi #8 Отговорено 30 Ноември, 2005 Здравейте! В момента си търся кола и съм се спрял на Хонда Сивик '96-'97. Обясниха ми че заради митото е по-добре да търся "англичанка", но от друга страна те имали проблеми с намиране на части и въобще не били на нивото на японските. Вярно ли е това? Сигурен съм че въпросът вече е бил обсъждан, но не можах да намеря нищо по-конкретно, а се нуждая от информация защото досега съм карал Ауди и понятие си нямам от японски автомобили <{POST_SNAPBACK}> Здравей, аз също карам англииски сивик и няма никакви проблеми с частите, а и по мое мнение ако ти е запазена колата скоро няма да ти трябват. При мен даже двигателя е на Роувър защото е дизел, така че не се притеснявай. Смятай че се качваш от магаре на мнооого хубав кон(от Ауди на Хонда) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest giorgio #9 Отговорено 1 Декември, 2005 Хора, не се подигравайте на бедните си колеги, които са карали Ауди и искат да скочат на Хонда. Аз имам абсолютно същия проблем. До сега карах Ауди, б-4 и сега го продавам и търся Сивик, или двуврат, или англичанка 97,98.Е, която изкочи..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest IvoSi #10 Отговорено 2 Декември, 2005 Хора, не се подигравайте на бедните си колеги, които са карали Ауди и искат да скочат на Хонда. Аз имам абсолютно същия проблем. До сега карах Ауди, б-4 и сега го продавам и търся Сивик, или двуврат, или англичанка 97,98. Е, която изкочи..... <{POST_SNAPBACK}> Извинявай колега не исках да прозвучи като подигравка. Просто много се радвам когато някой си купува Хонда. А колите от фабриките на "Волсваген груп" въобще не ги тача. Не смятам че някой който кара Ауди е беден. Примерно едно старо ауди 92-93, Б4 върви за около 6 бона, не мога да разбера защо са толкова скъпи тези тесни, друсащи като возия "коли". Това, че са здрави е най-големия и мит!Успех с продаването на Аудито и купуването на истинска кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iXi #11 Отговорено 2 Декември, 2005 Деиствително малко по-трудно се намират части за Англичанките( Изхождам от мой опит ), но не и невъзможно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest giorgio #12 Отговорено 2 Декември, 2005 О, няма за какво! Аз самия се подигравах със себе си... Държат висока цена (Слава Богу, че дей го Сивика...), че нали са поцинковани не ръждясват пък и.....е, нали знаеш "онази" логика: " абе, от голфа по-убава кола нема...здрава, стабилна, евтина за подръжка....оха", пък Аудито е по-луксозния раздел...Абе, нека държат цените,че......иначе, как ще се отличаваме онези с Хондите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rusev #13 Отговорено 7 Декември, 2005 Благодаря много за мненията! Явно ще се оглеждам за запазен Сивик след като не е чак такъв проблемът с частите. Между другото тия дни за пръв път се качих да покарам Сивик 1.6 с 4 врати и ми хареса, макар че да си призная очаквах малко повече динамика. Може би проблемът беше че колата беше временно с джанти 15-ки, а като гледам би трябвало да е с 13 или 14... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове