Jump to content
Guest Demonaz

Машинка за ел. стъклото на шофьора

Recommended Posts

Guest Demonaz

Момчета вече мъка ей. Няколко месеца се мъча да намеря. Направиха се няколко опита да се оправи, но не става. Като се пусне стъклото на половината запича и трябва да го намествам с ръка за да тръгне. Като се вдига също трябва да се асистира ръчно. Абе мъка голяма. :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Момчета вече мъка ей. Няколко месеца се мъча да намеря. Направиха се няколко опита да се оправи, но не става. Като се пусне стъклото на половината запича и трябва да го намествам с ръка за да тръгне. Като се вдига също трябва да се асистира ръчно. Абе мъка голяма. :offtopic:

<{POST_SNAPBACK}>

иди в КОНРАД ЕЛЕКТРОНИКС и си купи нова машинка мисля ,че са стандартни .

аз поне навремето си бях купувал от там за АЛФА РОМЕО.

успех :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Има едни пласмасови ролки които се търкалят по водачите на стъклото,Те се чупят.отвори си вратата извади счупената ролка и я занеси на някой стругар да ти направи няколко броя да си имаш.Сложи си новата ролка и нещтата ще се оправят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Има едни пласмасови ролки които се търкалят по водачите на стъклото,Те се чупят.отвори си вратата извади счупената ролка и я занеси на някой стругар да ти направи няколко броя да си имаш.Сложи си новата ролка и нещтата ще се оправят.

<{POST_SNAPBACK}>

добро решение :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

На моя Акорд и двете предни стъкла се счупиха по същия начин.О6те като се повреди първото и си направих 4бр.ролки.Така че сам го изпитал проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stan4o

А сигурен ли си че е от машинката?!? при мен има едни гумени уплатнения които от времето са станали лепкави и стъклото като се допира до него залепва и не може да се вдига или спуска сега когато е студено почти само се повдига стъклото, но лятото е некъв ужас

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...