Guest kal-in #1 Публикувано 29 Ноември, 2005 (Редактирано) 1.4i 16V, 1997 г производство! Ако е възможно повече инфо за модела! Напр.-възможни дефекти, гниене, чести повреди, газова уредба, надеждност и т.н. Редактирано 29 Ноември, 2005 от kal-in Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #2 Отговорено 29 Ноември, 2005 1.4i 16V, 1997 г производство! Ако е възможно повече инфо за модела! Напр.-възможни дефекти, гниене, чести повреди, газова уредба, надеждност и т.н. <{POST_SNAPBACK}> купил си я и се интересуваш или имаш идея да си я купиш?колата е един великолепен автомобил . що се отнася до въпроса ти "чести повреди" човече това е ХОНДА а не ОПЕЛ при нас няма чести повреди . успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #3 Отговорено 29 Ноември, 2005 1.4i 16V, 1997 г производство! Ако е възможно повече инфо за модела! Напр.-възможни дефекти, гниене, чести повреди, газова уредба, надеждност и т.н. <{POST_SNAPBACK}> Точно това карам 3 години, ПЕРФЕКТНА кола, НИКАКВИ грижи, газова е абсурдно да слагаш при разход 7/100 в града ОБИЧАМ Я ТАЗИ КОЛА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове