buleka vti 5 #1 Публикувано 17 Септември, 2009 Искам да попитам дали са еднакви спирачните дискове на СИВИК 6 ген. модела 1.4 is и 1.6 VTI защото сменях накладки и накладките са абсолютно същите като на 1.4 дисковете на вид също ми изглеждат такива.Имам неприятно тръпнене след 60км/ч като натисна спирачки и ме навежда мисълта че же трябват нови дискове.Старите изглеждат перфектно но може да са криви видимо си личи че са сменяни,а може и да са ментета.Някой купувал ли си е дискове и да е доволен от марката и към каква марка да се ориентирам?Исками се да сложа от тези с отворите по тях но в крайна сметка каквито има стига да са добри.Един приятел си купи нови-непомня марката но бяха видимо криви още преди да ги сложи-личеше си как тръгва от дебело и постепенно истънява самия диск-така не ги и сложи.Бяха уж Японски но.....................нали разбирате.Може и италянски да сложа но искам да са сигурни.Другият вариянт е втора употреба но незнам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #2 Отговорено 17 Септември, 2009 http://www.ebcbrakes.com/Английски са, добри са и цената им е добра. Можеш да си ги поръчаш от ebay.co.uk имаха и някакъв техен сайт също...потърси из форума имаше тема от къде и как идва по изгодно да си ги поръчаш. Има и хора от форума които ги ползват и са доволни. На 1.4л и на ВТИ не са еднакви дисковете....на ВТИ са с по голям диаметър иначе дебелината им и на двата вида беше 21мм мисля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове