Cartell 0 #1 Публикувано 15 Септември, 2009 Здравейте,имам въпрос относно нивото на маслото. Карам Civic Type S 2007г 2,2 л. дизелов агрегат. Взех си колата от сервиз и проверих маслото и се оказа че покрива максималната граница с милиметър. Опасно ли е това за двигателя?Предварително благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #2 Отговорено 15 Септември, 2009 Колега сигурен ли си, че колата е била наравно, защото ако е малко наклона напред ще ти покаже повече на щеката и обратно... Аз веднъж незабелязах че колата ми е дигната върху 2 по-високи плочки, проверявам маслото и ха под минимума и викам малеее как изгори 1 литър за 1 седмица...След като спрях на равен участък всичко си беше наред.Но за 1 милиметър невярвам да имаш проблеми, дори и за 2 Доколкото съм запознат опасно да налееш повече масло е при моторите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cartell 0 #3 Отговорено 15 Септември, 2009 Благодаря за бързия отговор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове