Jump to content
jamo

Жило на парното 6-та хеч

Recommended Posts

Здравейте!Значи преди време разглобявах централната конзола и преди да откача жилото на парното го поопънах. След като сглобих всичко, то се движи доста трудно, дори като го откача отдолу пак заяжда и то доста.Въпросът ми е там където е плъзгача, като на другия край ли е захванато? Има ли вероятност да съм изкривил нещо зад плъзгача и заради това да заяжда?Идеята ми е да изключа възможноста данеби да не е жилото. И да знам като разглобявам да съм си взел жило предварително, за да не ходя разглобен 2 дни :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не съм разглобявална 6-та, но на 5-та когато го зглобяваш има едни 4 видий, който ако ги натегнеш много и започва да се движи трудно.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На самата конзола за парното има едни пласмаси по които се закача жилото и най- вероятно не си го закачил по места му и заради това ти се получава така.Бях направил същата грешка и се наложи пак да разглобявам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разглобих и намерих причината, но трябваше да имам жоло, ама нямам ;)Няма нито видии, нито пластмаси ;)Жилото се закача на една метална планка посредством малка дупчица и S-образна извивка на жилото, за да не излезе от дупката. Жилото е изкривено някъде навътре където немога да го извадя и изправя. Просто е от една метална и твърда нишка, защото трябва не само да дърпа ами и да избутва и от там идва проблема, защото като се изкриви си седи така. Трябва да се смени.Най-после и аз да разреша един въпрос и да започна и завърша тема ;)Дано темата е полезна и за други колеги ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...