Japan_GT 0 #1 Публикувано 14 Септември, 2009 (Редактирано) Привет на всички колеги, фенове на марката Honda! Аз съм съвсем нов потребител на този форум и искам да се оплача от трудността, която срещнах при опитите ми да се регистрирам тук. Аз съм българин, но от 12 години живея в Испания и знам перфектно двата езика(български и испански), но от английски си нямам и представа. Въпроса ми до Администраторите е следния: След като в този форум се изисква да се пише на кирилица(съгласен съм с това на 100%), защо всичко свързано с менюто на сайта е на латиница, при това на английски? Именно това много ме затрудни за да си направя регистрация, а отсега нататък какво ме чака незнам. Моля, вземете пример от бг форумите на другите японски марки.Поздрави Янко Андонов!Сега видях, че си има подфорум, където се пишат мнения за функционалността на форума, което се извинявам. Моля да приместите темата там. Редактирано 14 Септември, 2009 от Japan_GT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 14 Септември, 2009 Здрасти колега,най доло в левия ъгъл има опция на форума да е на БГ или на английски избери си БГ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chipko 11 #3 Отговорено 14 Септември, 2009 (Редактирано) Добре дошъл колега. Надявам се форума да ти бъде достатъчно полезен и интересен. Редактирано 14 Септември, 2009 от chipko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #4 Отговорено 14 Септември, 2009 Ами вече са ме изпреварили, но има си меню което сменява езика на форума от английски на български, най-долу в ляво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japan_GT 0 #5 Отговорено 14 Септември, 2009 (Редактирано) Ами вече са ме изпреварили, но има си меню което сменява езика на форума от английски на български, най-долу в ляво.Много ви благодаря колеги. Сега вече е друга работа Редактирано 14 Септември, 2009 от Japan_GT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове