gin 43 #1 Публикувано 10 Септември, 2009 Според вас, ако сложа шумоизолация само в 4те врати, дали ще има осезаем офект. Коя е най-добрата за целта, не непременно най-евтина? В сми като заглушаване, да не се просмуква с вода и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #2 Отговорено 10 Септември, 2009 Със сигурност ще има ефект, най-вече като усещане за доста плътни врати, при затваряне, също музиката осезателно ще се подобри, ниските се чуват по-истински, но като ефект за шумоизолация, далеч по-важни са арките на калниците и пода, особено правите равни повърхности, нищо не ти пречи да сложиш един кат STP примерно, а по-късно да довършиш и останалата част. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #3 Отговорено 10 Септември, 2009 Ше има огромен ефект , и ако не пестиш кинти и сложиш Dynamat ше останеш очарован от ефекта ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #4 Отговорено 10 Септември, 2009 а от това има ли отзиви? дали е добро като качество спрямо Dynamat-a... чудя се как се лепи точноSTP Вибропласт М1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #5 Отговорено 10 Септември, 2009 супер е, давай смелоSTP e доста по-евтино, и почти толкова добро, колкото Dynamatима и по-тежки материали, по-плътни - но дори и най-елементарната звукоизолация дава много добри резултати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CaMR0N 7 #6 Отговорено 11 Септември, 2009 А да попитам и аз, откъде мога да си набавя такива материали за обезшумяване... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #7 Отговорено 11 Септември, 2009 (Редактирано) Една бърза оферта. По мои сметки 4 врати на моя седан са долугоре 2 кв.м. Пакет STP Вибропласт М1 4кв.м.(40 листа) се купува за 250лв. (за сравнение 40листа по 8лв на дребно е 320лв...)Айде още един желаещ да се включи да си делнем един пакет за по 125лв на човек... Редактирано 11 Септември, 2009 от gin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #8 Отговорено 11 Септември, 2009 засега предложението отпада... разубедиха ме, от пода щяло да има по-голям смисъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #9 Отговорено 11 Септември, 2009 всичко зависи от това какво искаш!аз имам STP само на предните врати и освен че се намали шума отвън музиката стана доста по-качествена без дрънчене и т.н.! каквото и да решиш инвестицията си заслужава отвсякъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове