Jump to content
Guest VTEC Inside

Запитване

Recommended Posts

Guest VTEC Inside

Въпросът е следния: Колко харчи ето това двигателче на Сивика. Че един приятел още не може да реши дали да си купи Опел или Хонда. Аз се отказах да давам мнение че съм пристрастен, та ме помоли да питам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Аз се отказах да давам мнение че съм пристрастен, та ме помоли да питам :)

<{POST_SNAPBACK}>

.....ти пък намери къде да питаш ;)

разбира се че Опела ще купи - добра кола е, тук всички сме фенове на тази марка, ама не ни стигат кинтите да си напазариме ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Въпросът е следния: Колко харчи ето това двигателче на Сивика

<{POST_SNAPBACK}>

Около 6 и малко градско, Виктор може да даде по-точна информация по върпоса. На времето като купувах Сивика си много им се бях огледал на тези двигатели, но Седан с такъв двигател няма и сега съм на D15B2. И не се оплаквам никак де ;)

Избора е много добър, ако намерите такъв хечбек с този мотор направо кажи на приятеля ти да се хвърля с главата напред и да не мисли много. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Е айде де...... 6 е малко прекалено.... Ще харчи от 7 до..... абе 12 зимата на мноооого ръчка ;) аз засега обаче повече от 11 никога не съм успявал да докарам и то зимата.Абе я го остави да си вземе орела, ако само от сядането в хонда не се е убедил кое е по-добро, нека се търкаля с опелче..... пък ние ще си ги блъскаме тия харчещи, невървящи и некомфортни хонди в главите...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KnownHowâ„¢

Щом се чуди след като е видял Хондата, значи не е за него. Да си кара опел!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Никъде във въпроса не се казва, че става дума за втек-е, щото има 6та генерация 1.5 втек без е. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest relentless

Въпросът е следния: Колко харчи ето това двигателче на Сивика. Че един приятел още не може да реши дали да си купи Опел или Хонда. Аз се отказах да давам мнение че съм пристрастен, та ме помоли да питам :D

<{POST_SNAPBACK}>

Миналата седмица я засякох мойта 6ген. 1.5 витек - от пълен до пълен резервоар. За 330 км градско беше изгорила по 8.1/100. Това при около 30 потегляния със студен двигател и при софийските задръствания. Без много ръчка. Преди това са сменени възд.филтър, свещи и една купчина други консумативи. Редактирано от relentless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

ми около 7-7,5 градско ми дава без ръчка.Всички консумативи са сменени.Тва при студено време.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

D15B2 - 9-10/100 градско(в зависимост то това в кое задръстване на София съм попаднал....)смесен разход - 6.3/100 (засичано "от резервоар до резервоар")пс:Кажи на приятеля си(ако преди това е карал Москвич), да си купи Опел, за да продължи традициите :ranting:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

пс:Кажи на приятеля си(ако преди това е карал Москвич), да си купи Опел, за да продължи традициите

<{POST_SNAPBACK}>

Трябва да си купи BMW, все пак москвича от там са го копирали братушките..... :ranting: Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

ЕЕЕеее 'Ондата е най-добрата кола :ranting::P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Мерси много за помоща като си вземе кола пича ще пиша да кажа каква е :P Да видим дали сме повлияли положително :ranting:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...