lysaka 2 #1 Публикувано 8 Септември, 2009 здравейте имам един проблем с хондата на мой приятел търся хидроагрегатчето на ABC-а или компютърчето ...то е на BOCH с номер 0265216036..без него не може да се направи компютърна диагностика на двигателя....колата е английски сивик 96год хеч 5-та генерация D16Y3 115коня...ако можете да ми кажете откъде да го намерим втора употреба защото нов сигурно е адски скъп......моя приятел още няма регистрация във форума и сега ще му правим.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #2 Отговорено 8 Септември, 2009 здравейте имам един проблем с хондата на мой приятел търся хидроагрегатчето на ABC-а или компютърчето ...то е на BOCH с номер 0265216036..без него не може да се направи компютърна диагностика на двигателя....колата е английски сивик 96год хеч 5-та генерация D16Y3 115коня...ако можете да ми кажете откъде да го намерим втора употреба защото нов сигурно е адски скъп......моя приятел още няма регистрация във форума и сега ще му правим....Това с номерата на бош го кажи на аудиджия. Тука дай номера на хонда xxxxx-xxx-xxx формат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lysaka 2 #3 Отговорено 8 Септември, 2009 проблема е че майстора който му прави диагностиката ни даде този номер..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове