Mr.OFF 539 #1 Публикувано 7 Септември, 2009 Живи и здрави колегите .... а Мишо/Paulaner/ .. абе ти си бил по дърт от мен ве Пиинете по няколко с оня шашавия адвокат ... рокаджия и стриптизъор , догодина ше почерпиш една бира на Каварна 2010и нека партито да е на MAX за всички днес !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #2 Отговорено 7 Септември, 2009 Живи и здрави! Мишо, знам, че си помниш почерпките, тъй че догодина на Каварна ще се почерпим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #3 Отговорено 7 Септември, 2009 Данке ,а за черпенето може и по-рано да стане...!Поздрави на цялата весяляшка група Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #4 Отговорено 7 Септември, 2009 Дърт, не дърт - всяка възраст има своите хубави неща. Честито. Здраве ви пожелавам и много мъдрост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #5 Отговорено 7 Септември, 2009 Честит рожден ден Мишо Да си жив и здрав и много, много такива халби с бира, като тази от аватара ти с нас да споделиш Честито и на останалите рожденници ! П.С. А по другия въпрос с годините..... Аааа какво да кажем ние с гайдите ...... пък като знам колко още има и то с още с по-големи гайди, ама те си знаят Аре отново весел празник на всички празнуващи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #6 Отговорено 7 Септември, 2009 Честито колеги Много здраве, щастие и късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове