Jump to content
mGochi

проблем с холандска АГУ - Ag

Recommended Posts

Здравейте колеги,имам проблем с холандска АГУ AG.колата е Honda Accord 96г.Купена е от Холандия с монтирана ГУ и по пътя до България не ми създаваше абсолютно никакви грижи. Беше си пушка с горивата от Европа. Като се прибрах в БГ заредих газ от ОМВ и проблемите започнаха ... в началото просто прекъсваше, след това започна да не пали, а сега тотално отказва да работи на газ. наливах газ и от лукойл по препоръка, но проблема си остана. в момента съм принуден да карам само на бензин :Dминах през няколко майстора и всички стигнаха до извода, че трябва да се сменя изпарител за да заработи колата с нашите горива. Смених го в КЛААС сервиз в Русе с OMVL с двойна дюза. Казаха че било най-доброто което може да се предложи. колата заработи за няколко дни и проблема пак се върна. опитваха да я настройват, но без резултат. стигнаха до нов извод - смяна на управлението :D т.е. още 200 лв и отгоре :Dвече съм скептично настроен към изводите на майсторите и реших да потърся решение във форума от някой който е минал по този път.видях че има доста съфорумци с подобни проблеми, но не попаднах на конкретна информация. ще съм много благодарен, ако някой ме насочи към решението...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

никой ли няма идея от къде може да идват проблемите ??? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свещи и кабели на тоя мотор сменяни ли са ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свещи и кабели на тоя мотор сменяни ли са ?

не. не са. проверяваха свещите в сервиза и казаха че не били за смяна ... но все пак може профилактично да ги сменя за да съм сигурен че отпадат от списъка с вероятни проблемимежду другото имаше омасляване на едната свещ. пробив от гарнитурата на капака. сменихме гарнитурата и сега е ок.какви свещи са за предпочитане за мотор F20Z1 ? Редактирано от mGochi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NGK - ZFR6F-11, за предпочитане японски.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...