Jump to content
Guest r2d2

Ангренажен ремък

Recommended Posts

Guest r2d2

Как сеопъва ангренажен ремък защото в мануалите е обяснено така:1. прекарва6 1ц. ТДЦ2. Разтяга6 болта на ролката.3. Върти6 по посока на часовата стрелка(обратно на движението на коляновият вал) докато на разпределителният вал минат три зъба.4. затяга6 ролката.Мен това ме самнява и ме е малко страх да го приложа за6тото смятам 4е ремъка много 6те се разхлаби.С това въртене срещу посоката на въртене незнам.Моля дайте само адекватни мнения защото тва не е 6ега работа.Бих помолил и омбре да отговори.В момента ремъка ми малко вие и се притеснявам да не е от това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest genchotur

Как сеопъва ангренажен ремък защото в мануалите е обяснено така:

1. прекарва6 1ц. ТДЦ

2. Разтяга6 болта на ролката.

3. Върти6 по посока на часовата стрелка(обратно на движението на коляновият вал) докато на разпределителният вал минат три зъба.

4. затяга6 ролката.

Мен това ме самнява и ме е малко страх да го приложа за6тото смятам 4е ремъка много 6те се разхлаби.С това въртене срещу посоката на въртене незнам.

Моля дайте само адекватни мнения защото тва не е 6ега работа.

Бих помолил и омбре да отговори.

В момента ремъка ми малко вие и се притеснявам да не е от това.

<{POST_SNAPBACK}>

idi na maistor nee e tolko prosto ako preskochish niakoi zab shte ti se razkaje igrata posle

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Пружината на ролката играе точно тая роля/поне при мен/....колкото си го опъне самата ролка -толкоз.Ако го натегнеш повече на ръка почва да вие....защото при топлинното разширение като загрее мотора се изпъва много самия ремък. :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Тук кадето сам в момента трудно 6те намеря някой майстор да знае на хонда как се опъва.Аз съм опъвал на доста други марки коли и не сам имал проблеми никога.Работата не е трудна стига да знае6 на4ина и се надявам някой да го знае и да го напи6е.И това с майсторите бих казал 4е са малко тези който разбират наистина и всеки ден се убеждавам!Аз пробвах описания на4ин оба4е въртях по посока на въртенето и спря да вие но като го форсира6 и отпусне6 газта се 4ува6е шляпане което озна4ава 4е е хлабав.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...