Aleksandyr 17 #1 Публикувано 3 Септември, 2009 (Редактирано) Здравейте,Имам един въпрос.. засега това ще е първия, да се надявям и последния. Стигнахме до коляновия вал и акслиалния луфт.Като сложим аксиалните лагери и основните лагери ,коляновия вал има аксиален луфт 30 десети и няколко стотни. К'во правим? В рамките на допустимото ли е или работата е зле? Проверих за ремонтни аксиални лагери ,няма. Проверил съм по мануъли и там нищо не пише за този проблем.Всяка информация е добре дошла. Мерси! Редактирано 3 Септември, 2009 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 3 Септември, 2009 30 десети от мм. ли имаш предвид ???10 десети са 1мм., 30 са 3, стотните в случая нямат никакво значение.Сигурен ли си в написаното ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #3 Отговорено 3 Септември, 2009 30 десети от ммНо мисля ,че проблема беше решен преди няколко минути. Да си остане темата за всеки случай ,да не правя нови.А за луфта разбрах ,че трябва да е не по малък от 10 десети до 35 ,а след ремонт не по-голям от 45 десети от мм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 3 Септември, 2009 0.3мм. са 3 десети, не 30.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове