Jump to content
Данчо

денонощен нотариус в Пловдив

Recommended Posts

утре сутринта в 3 часа(демек тази нощ) трябва да отпътувам по спешност за Гърция.интересува ме, трябва ли пълномощно за колата с която ще съм(човек който живее в Гърция ми каза че ще ми трябва)?и по-важното ИМА ЛИ АДЖИБА ТАКОВА ЧУДО В ПЛОВДИВ като денонощен нотариус.В софия знам че има, но в Плд не знам.Благодаря на отзовалите се.Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш всичките документи на колата,т.е талон и пр. не ти трябва пълномощно.Аз съм ходил с чужда кола (с бг регистрация) в Гърция,може би ако е с гръцка рег. е друго ,но не ми се вярва.Не е задължителна и застраховката "Зелена карта".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за зелена карта не съм сигурен дали трябва още, но пълномошно ще ти трябва. мен тук, в бг едва не ме закопчаха като си купих първата кола, макар, че имаше всички документи(без нищо на мое име- нямах договор, нито пълномошно). помисли с какво ще докажеш като те спрат в гърция или където и да било, че не си откраднал колата с талона и документите в нея :) най-малкото ти трябва пълномошно за оправление на мпс-то и право от собственика и да напускаш с нея страната.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зелената карта е по желание,последните няколко пъти си пътувам без,но за твое успокоение си купи ,не струва много.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зелена карта не ти е нужна, но ако колата не е на твое име или собственика не е с теб ти трябва пълномощно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...