Guest ZERO #1 Публикувано 22 Ноември, 2005 ами 4естито и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #2 Отговорено 22 Ноември, 2005 еееее вие като сте се понапръкали всички през тоз Ноември .... :P Аиде Жив и Здрав и Безаварийни."PARTY TIME" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #3 Отговорено 23 Ноември, 2005 и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #4 Отговорено 23 Ноември, 2005 Честито му....много здраве късмет....... все такива неща....и много хонделини и все така да е от полза на колегите :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #5 Отговорено 23 Ноември, 2005 ЧРД и VTI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #6 Отговорено 23 Ноември, 2005 ЧРД на един от най запалените Хонда-фенове живели на тая земя Айде със здраве и дано всичките ти мечти се сбъднат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #7 Отговорено 23 Ноември, 2005 ЧРД и VTI <{POST_SNAPBACK}> Мерси мом4ета New VTI за сега е на труп4ета,но се пе4е работата хахаххаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest techobg #8 Отговорено 23 Ноември, 2005 Честит Рожден Ден и от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #9 Отговорено 23 Ноември, 2005 New VTI за сега е на труп4ета,но се пе4е работата хахаххахаТамън кат изтрезнееш от купона .... щете чака готова Честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #10 Отговорено 23 Ноември, 2005 Алиоооо, и гледай да се скриеш .Да знаеш ...на линия съм ......и да се обадиш на приятелки ....ае жив и здрав най ве4е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #11 Отговорено 23 Ноември, 2005 Да ни е жив и здрав най-хранещия! Какво ли е да си на 24 Ние вече вкарахме по 2 , 3 рома(за питието става въпрос) и довечера ще беснеем зверски в ретротоАз приятелки ще се постарая да взема, но ако никоя не върже -- DJ земи твойта за келипир, че иначе като се умъртвим на тебе ще скачаме Още веднъж ---- НАЗДРАВЕ НА иридиумния с B18B-то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #12 Отговорено 23 Ноември, 2005 ...ми аре и аз да се включа към хора........Хепи бъртдей ту Ю...Хепи бъртдей ту Ю/се едно ти го пея/.....и т.н.....хахаха...жив и здрав и довечера здраво откъртване ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest THUNDER #13 Отговорено 23 Ноември, 2005 Ами ЧРД Драго ! Жив, здрав, иридиев и да покажеш С18В-то ейй ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #14 Отговорено 23 Ноември, 2005 Още веднъж ---- НАЗДРАВЕ НА иридиумния с B18B-то <{POST_SNAPBACK}> Опаааааа, нещо те издадоха.... Що си траеш бе гад Приятно Ви изкарване довечера! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #15 Отговорено 23 Ноември, 2005 Dragi4, честит ти ден рожден - И само грейната ракия ще спаси света. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #16 Отговорено 23 Ноември, 2005 УРАААААдовечера ще се пие (пак) на поразияяяяяя.... да се присъедения и аз към хубавите пожелания за VTI, B18 и т.н Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #17 Отговорено 23 Ноември, 2005 Честито мой! Да си жив и здрав и да си останеш все такъв пич. И умната там с градските хондаджийчета, че кат ви знам кви сте ми. И гледайте и мацки да има тоя път. Ха ха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #18 Отговорено 23 Ноември, 2005 Мерси много на вси4ки.Трогнат съм Партито запо4ва след малко и аз както не съм близвал алкохол никога не знам как 6те одържа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #19 Отговорено 23 Ноември, 2005 ЧРД и от мен на най-яката VTI мания Драгич, със здраве още много Хонди да ти минат през ръцете дано и еднa през друга да са все по-Убави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #20 Отговорено 24 Ноември, 2005 Трудни4ко ми е ама...партито бе6е зверско квото и да пи6ат утре те които бвха отприсъства6тите не им вервайте.Има мноо компромати, Спрайта не пиел алкохол ли.....хахахахахха .Емко е официално порицан И така...Понеже някои не издържаха и подсказаха,пък аз не оби4ам да са хваля.........взех 1-но VTI 98-a и се надявам скоро да е на пистата накурвено и готово за подвизи.Пак изкам да благодаря на вси4ки които писаха по темата,в ICQ и ми се обадиха по телефона и уважиха партито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tirex #21 Отговорено 24 Ноември, 2005 Ч.Р.Д. и от мен,па макар и на патеричкаБъди жив,здрав,прав и корав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #22 Отговорено 24 Ноември, 2005 Честито Жив и здрав ... а догодина - поне TYPE R да те споходи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #23 Отговорено 24 Ноември, 2005 (Редактирано) виновен... но за да дойда ми трябваше , щот бяхме мноо Редактирано 24 Ноември, 2005 от emko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #24 Отговорено 24 Ноември, 2005 (Редактирано) Ееее няма такива танци колегата Дамян смая вси4ки сами4ки пи4ки ...хехехехе каква пластика само ...аз не издържах до края но разбрах 4е трудно са изгонили групата от бара ,бате Драго по4ерпи да е жив и здрав ...а горката сервитиорка не знам как издържа на атаките на Дамян хехехе ае до следващия път ооо забравих ..имам много яки кадри ..но са все още в gsm-a, много скоро ще ги публикувам Редактирано 24 Ноември, 2005 от DjSprite Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #25 Отговорено 24 Ноември, 2005 100 пъти съм Ви казвал,че аз винаги съм от програмата, обясних им някой основни положения,а тая сервитьорка остана само в моята чикия.Не е както беше преди - сега съм влюбен Партито беше зверско,а най-се радвам че драги4а много се зарадва на подаръка ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #26 Отговорено 25 Ноември, 2005 Скоро не бях влизал във форумчето , така че и от мене на патерички - Ч.Р.Д. и всиииииииииииииичко най най !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #27 Отговорено 25 Ноември, 2005 Понеже някои не издържаха и подсказаха,пък аз не оби4ам да са хваля.........взех 1-но VTI 98-a и се надявам скоро да е на пистата накурвено и готово за подвизи.Ей тва се казва подарък за рождения денРеспект човече ,чакаме снимчици.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове