Jump to content
jazza71

пак до админа

Recommended Posts

тъи като си заключил темата и не мога да ти отговоря пускам нова.първо-благодаря че ми отговоривторо-мисля, че тона ти не е по различен от моя което не е допустимо за админ трето-темата е хонда шатъл и аз имам конкретно питане ,а не искам да купувам или продавам от хората във форума.и без това няма нищо за хонда шатъл и всякаква информация е добре дошла.а като се преброим собствениците ще си дискутираме повече неща.мисля че идеята на форума е взаимопомощ.четвърто-можеше само да ми преместиш тематапето-не виждам да съм обидил някои за да се чувстваш засегнат и да ме заплашваш. това че съм ти бесен е нормално /това е душевното ми състояние ,а не лично отношение към теб/ ,но не съм си позволил да обиждам или заплашвамшесто и последно-ако с диктаторско отношение се води форума към новодошлите-няма проблем махам се и толкоз.но нали целта е да сме повече хондаджии, а не отбрано общество.аз лично съм сменил пет модела хонда за 12 години така че помисли дали съм фен.ако това което пиша не те интересува триеш и толкоз. аз бях до тук с обясненията.лека нощ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Приказката каквото се повикало такова се обадило - знаеш ли я?

А и виждам правилата пак не си прочел!

И търсачката не си ползвал.

А виждам и че забравяш бързо. Да ти припомня:

Казваш че не искаш да търгуваш

Извинявам се, че публикувам тази тема тук, но в рубриката "Продавам автомобили" ми дава някаква грешка и не мога да я публикувам там.

Хондата е супер! /има за смяна само заден лагер главина - ако някой знае от къде мога да си го купя евтино ще го сменя веднага!/ Цената е 7 000 лв. Има публикувани снимки в Mobile.bg от Смолян. Ако някой се интересува, телефонът ми е: 0878/652-071 или да пише тук. Също някой знае ли дали има филтър на парното, защото аз не можах да го намеря :) . Има външна букса за 220 V за печка и контакт шуко от вътре.

После пускаш тази тема със заглавие Хонда Шатъл

колко човека имат хонда шатъл модел 95-98 ,2.2

И после хоп ни в клин ни в ръкав:

от къде да си намеря заден лагер-главина (на сносна цена)

И после отново:

ами вие да кажете нещо за задна лагер-главина

После си става чист бит пазар почват да се дават оферти за за лагери, а за това си има друг раздел, а темата вече си стана яко офф-топик и модератор я е изтрил. Не разбирам проблема ти! Намерил си информация минал си между капките за правилата и си недоволен? Можем да го поправим лесно! След като е заключена предната тема значи има защо! Не пускай нова, а прочети правила! http://forums.hondabg.com/index.php?act=boardrules Ще ти е от полза, защото е очевидно че не си ги чел!

П.С. Не спори с адми/мод екипа!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...