Jump to content
Guest giorgio

Car of the year 2006

Recommended Posts

Guest giorgio

Дано не повтарям нещо, за което се е писало, но аз тъкмо го видях и не устоях да споделя:" The completely re-invented 2006 Honda Civic has automotive experts taking notice. After extensive examination of 28 contenders to measure overall superiority, value and significance in the marketplace, the all-new Civic has been selected as 2006 Motor Trend© Car of the Year! "Честиииииитоооооооооо!!!:P:D:P:D:D:D:D Счупихме им главиииитееее.....За повече подробности:http://automobiles.honda.com/models/awards...erDetected=True

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

ХОНДА РАЗЦЕПВА БАРА.....Мн съм Щастлив :P:P .......нема по добри :dry::D:D:P:beer::D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

то колкото конкурса има, толкова победители!в car and driver хонда сивик винаги е била в топ10 (там няма един победител)в европейските награди 'кола на годината' хонда никога не е печелила - но това мен само ме радва, като знам какви коли печелят - рено клио (за 2ри път), фиат пунто, форд ескорт и подобни чудеса на автомобилостроенето!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

то колкото конкурса има, толкова победители!

в car and driver хонда сивик винаги е била в топ10 (там няма един победител)

в европейските награди 'кола на годината' хонда никога не е печелила - но това мен само ме радва, като знам какви коли печелят - рено клио (за 2ри път), фиат пунто, форд ескорт и подобни чудеса на автомобилостроенето!

<{POST_SNAPBACK}>

;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Щото европейците са палячовци... и им е скъпо да карат Хонда.:PА пък тея тука в Резландия да ви кажа!Толкова време търся магазин за тунинг части и няма и няма.И оняден се возим с един местен... и го питам къде да намеря такъв магазин.И тоя ми вика: тука тунинга не е популярен, който си пипа колата е вагабонтин или престъпник или най-малкото е от ниската класа...абе с 2 думи... престъпник ниска категория... ШОК!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest H1pNoTiC

Всеки успех, бива рано или късно признаван :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Скоро гледах едно придавне за ТОП 10 ROADSTER в света и то избрани чрез анкета в 6 или 7 държави по дизаин и цена.Сещам се че на 4 място MERCEDES SLK ; 3-BMW Z4 ; 2-HONDA S2000 i 1-NISSAN 350Z.Много се зарадвах като го видях това.Второ място никак не е малко. :D:D:P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

...Второ място никак не е малко...

Second place is the first looser !!!P.S.: доста грубо, но си е така

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

като знам какви коли печелят - рено клио (за 2ри път), фиат пунто, форд ескорт и подобни чудеса на автомобилостроенето!

<{POST_SNAPBACK}>

Да не забравяме и Шкодите :P

...явно европейците са "low life". Вече се чудя за к'во ни е да ходим при тях?! :P:ranting:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev
:cool: То в тоя случаи 2 - ро място е равносилно на 1 - во, щото Нисан винаги са правили яки резачки, сега като оправиха и дизайна вече нямат стигане, абе :offtopic: Japan rylez :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

:P То в тоя случаи 2 - ро място е равносилно на 1 - во, щото Нисан винаги са правили яки резачки, сега като оправиха и дизайна вече нямат стигане, абе  :) Japan rylez  :P

<{POST_SNAPBACK}>

Да, ако пренебрегнем факта, че Нисана е с 1500 кубика по-голям мотор от Хондата и ги сравняват :) Този Нисан си е от всякъде в класа на NSX.....

За мен е супер признание за този 2.0 кубиков автомобил. Наредил се е в класацията с великаните в класа, мога да кажа само :lol:

Наистина Японците са номер 1, аз харесвам всички Японски автомибили, но на чело винаги ще бъде Хонда! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...