Jump to content
PARADOX_sf

Продавам на части Сивик 5-ца седан на части

Recommended Posts

Молба към екипа на форума: Писах няколко пъти на различни хора от модераторския/администраторския екип във форума, но не получавам отговор. Молбата ми е нека човекът/човеците, който ми трие темата да бъде така добър да ми пусне едно лично съобщение с причината за да мога да я оправя. БЛАГОДАРЯ!

Edit mod & admin team:

Правила

за ползване на форумите на HondaBG.com

# Писането с главни букви в интернет се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН!

# Използвайте почернен (bold) шрифт, само когато искате да подчертаете нещо важно, а не за цялото си съобщение.

За всички Купува/Продава форуми:

При какви случаи се заключват/изтриват/преместват теми в раздела:Забранено е пускането на теми целящи открита реклама на фирми, магазини и т.н. и ползването на форума с цел “правене на пари” Т.е. потребителите пускащи най-много теми за продажба и са най-активни в раздела ще бъдат наблюдавани и ако се прецени, че нарушават тази точка и влизат в графа “системна търговия”, на същите ще бъде ОГРАНИЧЕН достъпа до форума за постоянно. Всички теми в които няма уточнен брой на продаваните стоки, се причисляват към категорията “системна търговия”. Кое е "системна търговия" е по преценка на модераторския екип. Некоректни теми се заключват/изтриват/преместват. Това става по преценка на екипа, който се занимава с поддръжката на раздела и не подлежи на никакво оспорване, под каквато и да е форма.Потребители, които системно нарушават правила по един или друг начин, ще загубят право да участват в раздела.

Хайде сега, опитай се да ни убедиш, че ти специално всеки път когато имаш нужда от една част, купуваш цяла Хонда, сваляш си я и просто 99,9% от автомобила са ти лични части и не е продажба в графа "търговийка"?

Ти просто надхвърли продажбите на тези които разпродават коли на части по автоморгите!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...