Guest roadracer #1 Публикувано 21 Ноември, 2005 Ей тия всичките умират от тъпотия е БАТИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #2 Отговорено 21 Ноември, 2005 Нема такъв КЕФ!!Та като взаимстваме за голямото събиране за емблема на хонда(като тази на митцубиши) Да взаимстваме и от това за следващата национална Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #3 Отговорено 21 Ноември, 2005 Някой видя ли коли....щото аз само едни девойки и..... друго не съм гледал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #4 Отговорено 22 Ноември, 2005 Някой видя ли коли....щото аз само едни девойки и..... друго не съм гледал <{POST_SNAPBACK}> и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #5 Отговорено 22 Ноември, 2005 Кви коли бе? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #6 Отговорено 22 Ноември, 2005 Ама то и коли ли имало, сега пак ще погледна много яко, искам така и на Божурище. Организаторите приемат ли предложения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #7 Отговорено 22 Ноември, 2005 Да ама и тази хубава "Декорация" на пистата изисква средства....или ппосле ша са плаща в натура Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #8 Отговорено 22 Ноември, 2005 Ма майко мила!Етакива убавинки да имаше и тука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #9 Отговорено 22 Ноември, 2005 малиииииии, добре че тука не е така, че нямаше да ме пускат да ходя......"Къф драг бе?!?!? за мацките ще ходиш нали " важното е на гуми да мирише... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #10 Отговорено 22 Ноември, 2005 важното е на гуми да мирише... <{POST_SNAPBACK}> грубиян! ти за вазелин не си ли чувал !?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #11 Отговорено 22 Ноември, 2005 абе аз го променях сумати пъти само и само да не звучи така и пак ме надуши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #12 Отговорено 22 Ноември, 2005 Ох на батяяяя... мали мали какие лучшие девочки! Какви джанти, а? А бордовете на гумите? А еърбъговете? Ненормални! Хорошо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #13 Отговорено 22 Ноември, 2005 а какъв челен удар се е заформил ... горките наблюдаващи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #14 Отговорено 22 Ноември, 2005 важното е на гуми да мирише... <{POST_SNAPBACK}> Мани, че ако и тука вземат да сложат такава атракция по драговете, сигурно ще има произшествия покрай състезанията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #15 Отговорено 22 Ноември, 2005 (Редактирано) Колегите от София...земайте се в ръце и по дадения пример национална среща..... .....куцо,къораво и сакато ш са довлече .....че даже и ония от чужбина.... ..и мацки чат -пат имаме вече....има матриал .....хахахахахахаааааа...майтап да стааа Редактирано 22 Ноември, 2005 от roadracer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #16 Отговорено 22 Ноември, 2005 За мен няма коли там! ИЗКАМ ГОРЕ НА ВИШКАТА ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #17 Отговорено 23 Ноември, 2005 малиииииии, добре че тука не е така, че нямаше да ме пускат да ходя...... <{POST_SNAPBACK}> Колега, ако беше така нямаше да можеш да се научиш да тръгваш, или по-скоро даже нямаше да видим кога е светнала лампата за старт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer #18 Отговорено 23 Ноември, 2005 Хммм, аз виждам само един Skyline R32 (там до червената Supra на старта) Цицомани такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове