Guest alis #1 Публикувано 21 Ноември, 2005 Здравейте,Моля Ви кажете ми,какво масло да сложа?!?!??!?!. Имам Хонда Сивик-автоматик,голямо бижю.В другите теми четох Вашите мнения,но никъде не пишеше специално за автоматиците.Само да уточня,че съм момиче и много неразбирам от коли. Попитах тук-там,ама при наличието на много "кадърни" специалисти,реших да попитам хора,който все пак карат такава кола. Досега е карана с Shell-10W40.Благодаря Ви предварително!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #2 Отговорено 21 Ноември, 2005 Значи купуваш си репсол 10/40 , валволин 10/40 , мотул 10/40 и нямаш грижи.Можеш и шел пак да й сложиш , но аз лично не бих си сложил шел полу синтетика на колата при положение че има по-добри масла А ако говориш за маслото в скоростната кутия , трябва по-опитен да се изкаже , аз не съм там наясно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #3 Отговорено 21 Ноември, 2005 най-важното е маслото да не е менте. а за човек, който не е навътре в нещата, особено момиче, е много лесно да те излъжат и да ти продадат ментевярно, че шел маслото си е кофти по принцип и има 100 по-добри масла от него, но поне като влезеш в шел бензиностанция, и знаеш, че е оригиналносега аз шел да ги наплюя - уикенда една позната ни кара на планина. зарежда си тя само на шел, има карта - не иска да чуе за друга бензиностанция, иска жената само качествени неща за колата сиобаче след 20 км колата почва да се дави, да губи празния ход, да набира по-труднонасред планината, по тъмно и на 20 км от най-близкото населено място колата спря и не може да запали. бензиновата помпа работи, има ток на свещитеедин майстор ни дърпа надолу до града - спускам се на 3та на контакт но колата не пали.като слязохме ниско и затопли, и запали пак колата - не много равномерно, но вървиведнага наляхме половин литър спирт 95% да обере водата, и се прибрахме до софия. тук наляхме на ОМВ, и колата се оправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #4 Отговорено 21 Ноември, 2005 Аз да те приветстам първо с Добре дошла при нас...дано не се изгубиш нейде....щото мацките са ни кът ...а по темата ....Repsol 5W40 или 10W40...в зависимост от километрите на колата са добър вариант....нямам нищо против и Motula Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest koki #5 Отговорено 21 Ноември, 2005 Добре дошлаЗа автоматична кутия в Бултрако имат масла и колкото и да не е за вярване даже не са скъпи , а за двигател колегите дадоха добри препоръки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #6 Отговорено 21 Ноември, 2005 здрасти Алис и добре дошла при нас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #7 Отговорено 22 Ноември, 2005 Не разбрах маслото на двигателя или на скоросната кутия изкаш да смениш ,ако си от софия наи добре иди при омбре тои сте ти помогне там има репсол за мотора а за автомата си сложи оргинално масло хонда в бултрако оба4е е скапо 30 лева литара за моя аккорд автомата пое 3 литра предполагам 4е и при теб сте е толкова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest alis #8 Отговорено 22 Ноември, 2005 Здравей,къде се намира Бултрако??! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest alis #9 Отговорено 22 Ноември, 2005 За съжаление не съм от София,а от Варна.Доста скъпичко е маслото.Колата е на 140 000 км.,ама е като пушка.Голям ряз им,а мен това си ме кефи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest koki #10 Отговорено 22 Ноември, 2005 Щом си от варна пусни едно ЛС на MIYAMOTO той ще ти помогне Надявам се да не ми се разсърди за тази препоръка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest alis #11 Отговорено 23 Ноември, 2005 Щом си от варна пусни едно ЛС на MIYAMOTO той ще ти помогне Надявам се да не ми се разсърди за тази препоръка <{POST_SNAPBACK}> Извинявай, ще уточниш ли какво имаш впредвид, че не схванах?!??.Какво е съкращението "ЛС" ??!?!?!Все пак съм новак,и не съм още в час. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #12 Отговорено 23 Ноември, 2005 Лично съобщение>ЛС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest alis #13 Отговорено 23 Ноември, 2005 Лично съобщение>ЛС <{POST_SNAPBACK}>[/quo Мерси .Блондинска му работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове