Jump to content
JoroHondata

Айде още един ударен :)

Recommended Posts

;) Здравейте колегиДнес както съм си паркирал пред работното ми място (ИМет- БАН на бул. Шипченски проход 67) по някое време един камион ме е забърсал- отиде предния ляв калник. Камиона е влизал в Института, като при влизането е станал инцидента, а аз дори не съм разбрал. На случката са станали свидетели няколко човека, както и охраната, която му е записала рег. номер :D Какво е трагикомичното: когато дойде КАТ за да издаде протокол срещу известен извършител- охраната (свидетеля, който е записал номера на камиона) отказа да напише собственоръчно такъв протокол ! По тази причина КАТ не може да предяви никакъв иск към нарушителя. Дойде и мобилна група от застрахователната компания, и заведоха щета на паркинг (за която по принцип не е нужен протокол от КАТ). Преди 1-2 месеца бях паркирал на същото място, и ме бяха ударили пак в същия калник ;)Е кажете ми как да не се смее човек ? :D Поздрави Редактирано от JoroHondata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жоре, съжалявам за случката...пак.Аман от индианци по пътищата.Що не си смениш мястото за паркиране? Това ти е на карък.Желая ти успех и не се ядосвай. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жоре, или сменяй паркинга, или обърни колата да не е само в тоя калник..... :D:D Преди години за 15 дни 3 пъти ми удряха колата в спряло положение на различни паркинги......само на едно място в преден десен калник точно до вратата! Мислех да я закарам на поп да я напръска там със светена вода ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:D Благодаря за подкрепата колеги ;)Аз хич не се ядосвам, ама колата (Christl- така съм я кръстил) си иска поддръжка. Понеже първия удар в калника не беше кой знае колко голям, и аз така и не го оправих. Обаче Christl явно настоява да ремонтирам калника и сега ми напони, че трябва да го оправям :DПоздрави Редактирано от JoroHondata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво става с този твой късмет Жорка?Това няма да ти попречи да дойдеш на месечната нали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

случват се и такива работи ... смянясе и готово! добре ,че нее нещо по сериозно .. че се нагледахме мисля вече .. жорка земи един нов евтин е и аз купувах :D една боя и готово, с каско е лесно :D гледай да го оправиш преди влажните дни .. да не почне да корозира поздрави и се обаждай ;)

Редактирано от AlexDJ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не да те отчайвам, но при условие, че си имал щета на същото място (ако е била заведена) то има голям шанс сега обезщетението ти да бъде редуцирано. Според мен най-добре ще е да откриеш виновника и да го накараш да попълните двустранен протокол за ПТП. Да го завериш в КАТ и да го занесеш на застрахователя си. Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...