Jump to content
Guest yavornik

МОля за малко инфо

Recommended Posts

Guest yavornik

Здравейте! Собственик съм на рено 19 1.7 1991 и трябва да кажа,че съм много доволен от колата, при все вродения в България навик да се плюят френските коли. Предлагат ми една Хонда сивик на много изгодна цена и много поддържана,защото е от познат,1994 година,двигателят мисля че е 1.5,но не съм я разглеждал подробно с цел покупка колата все още. Притесняват ме цените на частите за нея,защото това си е стара кола, и макар и най-здравата, рано или късно нещо ще трябва да се сменя. Може ли някой да ме ориентира,за да добия представа,какво струва например съединител за тази кола(комплект), ангренажен ремък, филтрите на какви цени са, просто да имам идея за какво иде реч :tooth: Също какъв разход на бензин да очаквам на натоварено сифийско каране(кротко:beer: на кратки сравнително разстояния,защото това е основното,което ме блазни в колата! Сегашната на посочения режим на каране, на по 3-4 км с 5-8 светофара междинни поне, без да може да загрее кажи речи,отива към 12 бензин. Благодаря ви предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

този двигател дава между 7 и 10 градско, зависи от сезона и маниера на каране.мойта сега (преди снега) гори 8. Зимата о4аквам да стигна 9 и това е само градско... преходи по 7-15км 2-3 пъти дневно.Ангрехажен ремък около 40лв, ролка: около 60лвсъединител 80 - 130, лагер за съединителя, около 50-60 май бешее не са подаръци, но цените мисля че са съвсем разумни.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Аз пък ти предлагам да отдели6 време и да про4ете6 темите от тоя форум,на подобни въпроси сме отговаряли многократно.Тва ти го препоръ4вам с цел да не бъде6 нахранен от някой колега(има некви от Варна...хамави)За цените се информирай в някой магазин :) Успех с рисърча и та 4акаме в клуба с Хонда :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest yavornik

Ами потърсих из форума,но не намерих конкретни цени на нещата,които ме интересуваха. То излиза,че частите за този модел поне не са над тези за реното,коет ми се вижда странно,или целият свят е заблуден за частите на японските коли :) Като я покарам малко пробно ще кажа как я намирам в сравнение с реното,може би ще ви е интересно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sasheff

Явка наистина бяха високи цените на частите но вече не сада не говорим че вече има всякакви и скупи и евтини и тнтпиши като я покараш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ами потърсих из форума,но не намерих конкретни цени на нещата,които ме интересуваха.

То излиза,че частите за този модел поне не са над тези за реното,коет ми се вижда странно,или целият свят е заблуден за частите на японските коли :)

Като я покарам малко пробно ще кажа как я намирам в сравнение с реното,може би ще ви е интересно :D

<{POST_SNAPBACK}>

Значи да те чакаме в най - скоро време с тема " вече карам и аз хонда " :) Просто няма база за сравнение колега , и както сам го каза , цяла българия си мисли , че им са скъпи частите на японските коли :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

То излиза,че частите за този модел поне не са над тези за реното,коет ми се вижда странно

Хехе, свиквай.... пък светът да си мисли каквото иска.

Като я покарам малко пробно ще кажа как я намирам в сравнение с реното,може би ще ви е интересно :)

Всъщтност не е нужно..... мисля че от сега мога да ти кажа какви ще са ти впечатленията :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

(има некви от Варна...хамави)

<{POST_SNAPBACK}>

....те варненци са всичките такива :)

относно цените на частите - минал съм през 4 френски и 3 японски до сега и смея да твърдя че цените при франсетата са по-високи от на японските, а поддръжката им е в пъти по-скъпа поради много по-честите ремонти (то какво ли не им се разваляше :) ) Все-пак е нужна и доза късмет при покупката на автомобил, пожелавам ти да го имаш и да останеш фен на нашата марка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest yavornik

Izvinyavam se,no nyamam kirilica na tozi kompyutur! Za remnotite na frenskite koli i az taka sam 4uval,no to e malko kato cenata na 4astite za japosnkite. Karam reno 19 ve4e 4 godini i seriozni problemi ne sum imal,kolata izleze mnogo 4itava i dosta zdrava. E,ako vzema hondata ste napravya sravnenie de,nadyavam se tya da izleze o6te po-nadejdna :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Ти по-добре отиди при някой майстор да я прегледа първо. Запазена била?! Едно приятелче така си взе без да се обади, една "запазена" Хонда и сега бере грижи. А ако наистина й няма нищо, от личен опит мога да ти кажа, че едва ли скоро ще ти се наложи да се интересуваш от цени на резервни части :dry: Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...