petyopopov 0 #1 Публикувано 21 Август, 2009 Колеги,имам следните проблеми-на ниски,а май и на високи обороти,прекъсва-припатква,за част от секундата,но се усеща,притреперва.Проверих свещи,кабели,капачка делко,палец,горивен филтър-всичко е наред.Вчера смених маслото,и забелязах,че много бързо стана черно!Сложих минерално 15W40,и за пръв път вдигна стрелката на температурата малко над средата,но прекъсването остана!Почистих дроселната клапа,и вече нямам идеи какво да правя!Някой да ме посъветва нещо? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #2 Отговорено 21 Август, 2009 Мирише ми на издухана гарнитура на главата, особено с това вдигане на температурата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petyopopov 0 #3 Отговорено 21 Август, 2009 Мирише ми на издухана гарнитура на главата, особено с това вдигане на температурата.И преди смяната на маслото си загряваше,но след нея,като,че ли по-бързо стана,но маслото много бързо стана черно.Нормално ли е това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове