taratorrra 0 #1 Публикувано 21 Август, 2009 (Редактирано) колеги моля за мнение и препоръки от препатили какъв двигател да сложа на купето/6 ген,D16y7/ в момента, идеи с кой мотор става най лесно и други подобни Редактирано 21 Август, 2009 от taratorrra Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 22 Август, 2009 има 1001 теми по въпроса колега.... кажи какви пари имаш поне. Сам ли ще си го слагаш та те интересува да е лесно.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
taratorrra 0 #3 Отговорено 23 Август, 2009 3000-3500 това не значи че всички ще се похарчат, няма да го монтирам аз, под лесно имах впредвид с по малко налагащи се промени по самата кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 23 Август, 2009 Който ще го слага той да му мисли кажи поне какви са опциите за двигатели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
taratorrra 0 #5 Отговорено 23 Август, 2009 ами аз това питам за съвет, не съм разбирач а и не са ми излишни парите, мисля си че точно тук е мястото за съвет от колеги иначе на теория лесно B18C4 или подобни - идеи, мнения и препоръки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 23 Август, 2009 Еми най лесно си влиза мотор който се слага в същото купе то е ясно....за това те и питам към какво си се насочил.Ако изкаш някакво мнения ОК ,ако изкаш точни отговори задай точен въпрос.За Б18Ц4 в 6-та ти трябва задната пета към магарето да е от Civic SI b16A2 99-00 и петата от към ангренажа също от SI/CR-V,останалите тампони можеш да си ползваш от твоята кола.Това за нещата които ти трябват по монтажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #7 Отговорено 23 Август, 2009 пич то е ясно че твоят мотор е от фамилия Б натам просто трябва да прочетеш за двигателите да решиш кой най-много ти допада и да действаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове