Guest Vaso #1 Публикувано 18 Ноември, 2005 MMM за сега ме радва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #2 Отговорено 18 Ноември, 2005 Честито и милиони безаварийни километри.И дате питам да не си продал манията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #3 Отговорено 19 Ноември, 2005 Честито колега, това да се чува. Колкото повече катика красавици имаме в клуба - толкова по-добре! Айде и със здраве да си я караш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #4 Отговорено 19 Ноември, 2005 Честито, Васко! Време ти беше да смениш имиджа Пожелавам ти безпроблемно и с кеф да и превъртиш км-ража! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #5 Отговорено 19 Ноември, 2005 5г..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vaso #6 Отговорено 20 Ноември, 2005 Благодаря ви момчета много ме радва автомобилчето дано така да продължава. Дай боже всекиму. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #7 Отговорено 20 Ноември, 2005 пожелавам ти да продалжава така да те радва и за напред и 1 000 000 000..км безавариини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #8 Отговорено 20 Ноември, 2005 Честитооооооо!Браво, да си се обичате заедно - да те изпълва и безаварийно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vaso #9 Отговорено 21 Ноември, 2005 Честитооооооо! Браво, да си се обичате заедно - да те изпълва и безаварийно <{POST_SNAPBACK}> Да си призная малко по тромава е от CRX-а, но за сметка на това не подценявам икoнимичния и мъркащ VTEC-E ОГРОМНАТА ЗАДНА СЕДАЛКА, на която не мога да се нарадвам знаете за какво говоря виждали сте задната седалка на CRX-a, много ме кефи и багажника начина по който се отваря и да не пропусна климатика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest clockerman #10 Отговорено 21 Ноември, 2005 е честито със здраве да си я караш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове