Jump to content
Guest logivita4302

zdraveite

Recommended Posts

Guest logivita4302

Както съм написала в =>описанието на темата аз съм новичка и ще ми бъде приятно да се запозная с всички :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Особено ми е приятно :beer: Много се радвам като виждам,че и момичета влизат във форума!Надявам се за в бъдеще да намериш много приятели тук :beer::tooth::beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

добре дошла......иии гаранция че ще имаш мн приятни и забавни разговори в форумчето....аиде със здраве :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest logivita4302

радвам се че тук има толкова добродушни хора :tooth:mihho доста раничко и ти като мен си станал :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

радвам се че тук има толкова добродушни хора :tooth:

mihho доста раничко и ти като мен си станал :beer:

<{POST_SNAPBACK}>

мани другото ама всички са такива ....много "гадно" нали(тва тряя да прозвучи иронично ::beer:) :beer: .....ми не мога да спа ...мисля си за мойта карасавица....ии рано сабале кукуряк :dj: Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest logivita4302

лелеле толкова ли много те е пленила :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Добре до6ла :tooth: Сложи някоя сним4ица твоя :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Добре до6ла  :beer: Сложи някоя сним4ица твоя :beer:

<{POST_SNAPBACK}>

ееее казановааа :dj:

Той Драгича имаше предвид на колата снимчица :tooth:

Всички фенове са добре дошли, така че Здравей :P дано ти е приятно тук... А за запознанства, сбирките са най-уютното място според мен, така че може да се разходиш някой ден да пийнем по едно зимно питие, пък и да полафим.

Само едно не разбирам, защо така ги плашим тез жени..... появи се някой и след месец-два забегне :beer:

Само тук таме има някоя вечно четяща свенливка :P

Отново: добре дошла!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest logivita4302
:tooth:ха ха ха опастни сте няма да се уплаша еми ще говоря с мачо и може да пийнем по кафе :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Еиииии абе аз за тва 4е няма да я видя на сре6та изках снимка.Ако изка6 колата не я снимай хахахах :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Уелкъм на МОМАТА.... :tooth: ...а каква ще е КОЛАТА..... :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest logivita4302

лелеле очарована съм от всички не вярвах,че едно момиче може да бъде прието точно така както вие направихте :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

"лелеле очарована съм от всички не вярвах,че едно момиче може да бъде прието точно така както вие направихте "Защоооо??? :beer:Даже за момента се държим доста прилично :beer:иначе не сме лоши хора....... :beer::dj::P Добре дошла и ти гарантирам че ще останеш още по очарована с времето от всички нас.... :tooth: И пак добре дошла и весело..... п.п. и честит ПЪРВИ СНЯГ(поне при мен вали?!)

Редактирано от radio_manbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ti6o

Мда, крайно време беше за токова попадение в нашия любим форум, да си ни жива и здрава и да привлечеш за напред още колежки. Ха ха :beer::tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest logivita4302

мерси дано да е така при мен също вали и то яко :tooth:само за ски е :beer:ама е яко студ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest logivita4302

Новини за хонда :tooth:

Награда за Двигател на годината 2005

На 1 юни 2005 г. във Великобритания, 1.0-литровия IMA двигател на Insight и 2.2-литровия дизелов двигател i-CTDi бяха наградени в съответните категории от International Engine of the Year Awards 2005, представени от UKIP media и Events Automotive Magazines.

Това е десетата поредна награда за 1.0-литровия IMA двигател на Insight, който продължава да бъде най-успешният двигател в 10-годишната история на тези награди. Журито отреди този двигател като най-голямото постижение с думите "Все още единствен, който не може да бъде достигнат от икономическа гледна точка".

Дизеловият двигател 2.2 i-CTDi, който се куплира в Accord седан, Accord Tourer, CR-V и вече в FR-V, спечели наградата в категорията от 2.0 до 2.5 литровите двигатели. Първият дизелов двигател на Honda е признат като най-икономичният и най-тих дизелов двигател на пазара. "Мощен, икономичен, безшумен - този двигател съдържа всичко в себе си и е на върха при 4-цилиндровите двигатели", бяха част от думите на интернационалното жури, описващи двигателя.

Honda отново е призната за производител на най-добрите двигатели в света, спечелила в седем-годишната история на наградите 21 от 84 възможни награди. Журито се състои от 56 автомобилни журналисти от 26 различни държави.

ПРОИЗВОДСТВО

Мнението е редактирано от 1net: сори, но така и не зацепих какви бяха тези 2 старници модели и години....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest logivita4302

Новини за хонда :)

Награда за Двигател на годината 2005

На 1 юни 2005 г. във Великобритания, 1.0-литровия IMA двигател на Insight и 2.2-литровия дизелов двигател i-CTDi бяха наградени в съответните категории от International Engine of the Year Awards 2005, представени от UKIP media и Events Automotive Magazines.

Това е десетата поредна награда за 1.0-литровия IMA двигател на Insight, който продължава да бъде най-успешният двигател в 10-годишната история на тези награди. Журито отреди този двигател като най-голямото постижение с думите "Все още единствен, който не може да бъде достигнат от икономическа гледна точка".

Дизеловият двигател 2.2 i-CTDi, който се куплира в Accord седан, Accord Tourer, CR-V и вече в FR-V, спечели наградата в категорията от 2.0 до 2.5 литровите двигатели. Първият дизелов двигател на Honda е признат като най-икономичният и най-тих дизелов двигател на пазара. "Мощен, икономичен, безшумен - този двигател съдържа всичко в себе си и е на върха при 4-цилиндровите двигатели", бяха част от думите на интернационалното жури, описващи двигателя.

Honda отново е призната за производител на най-добрите двигатели в света, спечелила в седем-годишната история на наградите 21 от 84 възможни награди. Журито се състои от 56 автомобилни журналисти от 26 различни държави.

ПРОИЗВОДСТВО

Мнението е редактирано от 1net: сори, но така и не зацепих какви бяха тези 2 старници модели и години....

<{POST_SNAPBACK}>

ПРОИЗВОДСТВО И НАГРАДИ ОТ 2000 ДО 2005 ЗА ХОНДА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Добре дошла :) радвам се ,че сред хондаджийте има и хондаджийки ,сиреч мацки :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

"Добре дошла :) "Ах тиииии................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg
:) в прочем чак сега погледнах профила :) некви мисли :D""Добре дошла :D " хахаИзвинявам се ако сам малко по-арогантен , не сам такъв...... честно :) .... :D впрочем.... каква е количката/или каква ще бъде?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest logivita4302

Добре дошла! :)  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Огромно МЕРСИ и на теб

а къде впрочем са ви мадамите

защо така липсват не сте толкова страшнии :)

е има един който е много страшен и той е ма4о

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

Ейййй, колеги, ...една готина мацка да влезе и ви потекоха лигите. :):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

ооо сладурче :D здравеи и от мен :D та какво ми е толкова страшното :) ? :D:D:):)

Редактирано от ma4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest logivita4302

ооо сладурче  :D  здравеи и от мен :D

та какво ми е толкова страшното :) ?

:D  :D    :)  :)

<{POST_SNAPBACK}>

нали знаеш че се бъзикам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

здравеи и от мен :D

та какво ми е толкова страшното :) ?

:)      :)

<{POST_SNAPBACK}>

нали знаеш че се бъзикам

<{POST_SNAPBACK}>

Редактирано от ma4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Май си имаме рекламо лице (и задник :) ) на форума, кажи сега какво караш? (тоя въпрос го задаваме повече от "дай снимка")

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest logivita4302

мерси еми какво да правя за сега нищо :)влизам от време на време да видя как са нещата тук и после си се занимавам с мои работи и ходим на кафе с ма4о :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Добре дошла :):) !P.S. Като гледам на снимката в профила некво БМВ Е30 със спортни седалки се подвизава, но дали е твоето :) ...?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Добре дошла  :)  :) !

P.S. Като гледам на снимката в профила некво БМВ Е30 със спортни седалки се подвизава, но дали е твоето  :D ...?

<{POST_SNAPBACK}>

нещо са бъркаш колега.....тва е от един CRX каде са продава в мобиле за 70 000лв сеещаш ли се.....със степ троник при това хахахха :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Добре дошла  :P  :) !

P.S. Като гледам на снимката в профила некво БМВ Е30 със спортни седалки се подвизава, но дали е твоето  ;) ...?

<{POST_SNAPBACK}>

нещо са бъркаш колега.....тва е от един CRX каде са продава в мобиле за 70 000лв сеещаш ли се.....със степ троник при това хахахха :P

<{POST_SNAPBACK}>

Абе сори за :dry:, снимката й СЕГА е на некъв CRX 2gen (останалото ще се направя, че не съм го прочел, аман от ИЗМИСЛЕНИ обяви :P ), но когато пишех мнението се мъдреше интериора на Е30-ка ;) ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest logivita4302

аз съвсем се обърках нещо имали проблем че си правя смяна на авантара

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

аз съвсем се обърках нещо

имали проблем че си правя смяна на авантара

<{POST_SNAPBACK}>

що да има тва си твое лично желание каво да правиш с него.... :dry::):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest logivita4302

аз съвсем се обърках нещо

имали проблем че си правя смяна на авантара

<{POST_SNAPBACK}>

що да има тва си твое лично желание каво да правиш с него.... :dry::):P

<{POST_SNAPBACK}>

да така е,но някакси почувствах че някой не е доволен миххо затова попитах

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...