Jump to content
Guest Bvlgaro

До вси4ки фенове във Флорида!

Recommended Posts

Guest Bvlgaro

Аз съм ве4е официално консултант по продажби(продава4) в Kuhn-Honda във Тампа-Флорида.Представяме и продаваме Хонда и Фолксваген.Имаме много употребявани абтомобили на прили4ни цени.Съвсем скоро запо4нах и работата е много готина, задължен съм да карам всеки модел за да познавам и препоръ4вам, а те са толкова хубави!!!Ако някой се намира във Флорида или има познат наоколо - насреща съм за помощ при покупка и добра сделка.Поздрави: Владо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

E браво на теб , честито за новата служба :D и да си покараш наволя :D ати знаеш какво.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

Е как я направихте тая кобинация бе колега - Honda и VW ?! :tooth::beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Bvlgaro

Ами тук това са сред най-търсените коли и затова, в другото ни представителство са Тойота и Сцион(аз не бях ги и 4увал преди да дойда тук).Новия Акорд 2006 купе V6 е 244 коня и е страшен, направо нямам думи, жалко само 4е е 5 скоростен автоматик, много трудно е да се намери версията с 6 ръ4ни скорости тук.Новия Сивик 2006 също е много добър, супер съм доволен от него и мисля другото лято да си купя,но вси4ки о4акват излизането на Civic Si в средата на Декември, много ще е добър и за него е със записване ве4е:tooth:Civic SiCivic Si-2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Ееее тва е работата мечта....да ти е честита....с кеф да си праиш тест драивчета.......малеее този Si ....напрао ми взе акъла....като го тестваш драсни некой ред какво е преживяването :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Ами тук това са сред най-търсените коли и затова, в другото ни представителство са Тойота и Сцион(аз не бях ги и 4увал преди да дойда тук).

Новия Акорд 2006 купе V6 е 244 коня и е страшен, направо нямам думи, жалко само 4е е 5 скоростен автоматик, много трудно е да се намери версията с 6 ръ4ни скорости тук.

Новия Сивик 2006 също е много добър, супер съм доволен от него и мисля другото лято да си купя,но вси4ки о4акват излизането на Civic Si в средата на Декември, много ще е добър и за него е със записване ве4е:)

Civic Si

Civic Si-2

<{POST_SNAPBACK}>

Честито по случай новото бачкане, там да се песионираш.

Имам следния въпрос бащата твърди че в САЩ нема такова животно като Тype-R, верно ли е или ме будалка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Честито по случай новото бачкане, там да се песионираш.

Имам следния въпрос бащата твърди че в САЩ нема такова животно като Тype-R, верно ли е или ме будалка.

<{POST_SNAPBACK}>

нямат, Si им е най-високото. Нещо емисии не могат да минат, знам ли ги ...

Иначе Scion-a е поредната марка на Тойота, нещо като Лексус ама Лексус е за пенсионери пък Сиона е за младежи. tA беше нещо много квадратно, а tC пък е европейския Авенсис

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Ти не давай оферти само на колегите ти които са близо до теб :)))))Асан не е и хора?:)Хварли по някоя офертичка и снимчици насам?Иначе успех в това ти начинание!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...