Нимрод 265 #1 Публикувано 18 Август, 2009 някой може ли да ми каже кои дни на седмицата са свободните дни на калояново мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plushen gad 20 #2 Отговорено 18 Август, 2009 ето, това е сайта на пистата, тук постоянно можеш да проверяваш кой ден какво има http://www.dracon.bg/new/index.php?option=...&Itemid=108 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #3 Отговорено 19 Август, 2009 много ти благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 19 Август, 2009 (Редактирано) понеже съм малко глупаФ , някой ще ми помогне ли да се ориентирам как , кога и т.н. мога да си завлека задника да покарам там ? В тоя сайт няма (не намерих) нищо относно това. може и аз да не съм го видял затова ще съм благодарен някой да ме светне п.п. нямам предвид състезанията ! а ейтака да видя колко съм зле. П.п. Много мерси за инфото. А къде го обявяват ? Редактирано 19 Август, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #5 Отговорено 19 Август, 2009 Към този момент 6.09.2009 е обявен за свободно каране,и на мен много ми се кара... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #6 Отговорено 19 Август, 2009 аре една среща там а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #7 Отговорено 19 Август, 2009 Няма никви проблеми!Аз съм сигорен,че и други пловдивчани ще са надъхани... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #8 Отговорено 19 Август, 2009 Няма никви проблеми!Аз съм сигорен,че и други пловдивчани ще са надъхани... бройте ме и мен)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове