Barito 3 #1 Публикувано 18 Август, 2009 Колата е Сивик хеч ,дразни ме това че плафона ми свети супер слабо.Пробвах с диоди или не избрах подходящите или незнам без резултат .Някои с идеи .Поздрави на всички.Благодаря за идеите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #2 Отговорено 18 Август, 2009 Колко силно искаш да ти свети ?Вариантите са два - допълнително плафон или диоди до огледалото за задно виждане , насочени надолу или където си решиш по тавана - лесно се прекарва кабелче , свързано успоредно на плафона или смяна на крушката в плафона - не повече от 5W /оригиналната при мен е 2W/ , че поради нагряването при по - продължително светене ще стопиш пласмасовото капаче на плафона. За да е насочена светлината е необхофим рефлектор /може и алуминиево домакинско фолио/. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #3 Отговорено 18 Август, 2009 Да, купи си хубави диоди, не ръчно правени. Аз съм с много евтина бяла плочка диоди, само 4 са при мен но светят достатъчно силно. Има с по 8, 16 и т.н. Струват до 15$ с доставката до България от ebay. Взимай една плочка, директно я закачаш с преходника, който ти е включен към комплекта диоди и светва. Става дума за директен монтаж без никакви запоявания и свързания. Все едно слагаш същата крушка като настоящата ти, но от нея излизат две жички свързани към платка с десетки диоди или колкото там си избереш. Проучи си хубаво кой размер преходник ти трябва и давай! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #4 Отговорено 19 Август, 2009 (Редактирано) Вижте аз какво си измайсторих;-малко е побългаряване,но на мен си ми харесва. http://koko83.snimka.bg/automobiles/moyata...316506.11211412 Редактирано 19 Август, 2009 от Crazy job Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
L&R 0 #5 Отговорено 19 Август, 2009 (Редактирано) Направил съм няколко къстъм според плафоните и светят доста добре: Както се вижда светлината изпълва целия плафон и е равномерна, това с готово изделие е трудна работа. Редактирано 19 Август, 2009 от L&R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #6 Отговорено 19 Август, 2009 @^ Това е истината. Може ли малко по-подробно инфо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
L&R 0 #7 Отговорено 19 Август, 2009 линк към цялата темаhttp://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=135880 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #8 Отговорено 19 Август, 2009 Благодаря колеги 6те тарся тези смд диоди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
L&R 0 #9 Отговорено 19 Август, 2009 Колеги отговарям тук на всички лични които получих.Не произвеждам плафони Само давам насоки за НАПРАВИ СИ САМ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове