Jump to content
Guest PIXIE

Check Engine не свети

Recommended Posts

Guest PIXIE

Здравейте,колеги,нещо много странно се случи днес сутринта.както винаги изчаквам да изгасне лампичката CHECK ENGINE,след което паля.но днес не запали от първият път.след 10 опита видях че изобщо не светва лампата и я оставих пред къщи.мислех че съм я задавил.но сега като се върнах от работа пробвах пак и отново не иска да светне лампата.искам да кажа 4е вчера има шанс да съм карал и с малко бензин докато заредих снощи,но после нямаше проблем.колата е civic d15b2 hatch 92г.искренно се надявам да е само някое бушонче,но ще съм много благодарен за вашите коментари.Благодаря предварително!!!С пожелания за много и безаварийи километри!!.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

0886035900 daniel обади ми се

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobromirski

Мирише ми на Main реле .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

<{POST_SNAPBACK}>

Аз винаги съм си мислел, че този форум е за обмяна на информация, а не за самореклама. На тия, дето се рекламират, им викаме спамъри и често ги лишаваме от тежкото бреме да проверяват още един форум. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PIXIE

мерси пичове все пак за помощта.оказа се че съм имал имобилайзер.обадих се на тоя който ми слага алармата,дадох на късо жица 8 и 9 и запалих.а толкова се бях спекъл заради това.от 12 месеца я карам и не съм имал и най-малкия проблем с красавицата!!сега отивам да и сменям масло и филтри 4е пак направих 10000км.back on the road again!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

<{POST_SNAPBACK}>

Аз винаги съм си мислел, че този форум е за обмяна на информация, а не за самореклама. На тия, дето се рекламират, им викаме спамъри и често ги лишаваме от тежкото бреме да проверяват още един форум. :beer:

<{POST_SNAPBACK}>

:tooth::beer: АМИН :beer::dj:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

дадох на късо жица 8 и 9 и запалих

така, така, обучавай ти лошата страна на силата..... :tooth: и после: "Бе как ги прецакват тия имобилайзери???? умът ми не го побира" :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

хахахахха ама поне е запалил колата аз мойта ко4ина я обиклях като голям камък.Разглобявах таблото и без да знам 4е има фабри4ен имобилайзер съм го отка4ил :tooth: и после к...ц не изка6е да върти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...