mal4o57 1 #1 Публикувано 16 Август, 2009 Имам хонда кончертов15д2.Това лято ходихме на обиколка из България.Колата беше претоварена и на завоите беше нестабилна.По точно ляга и трудно се вкарва в пътя.Когато е празна е супер.Това нормално ли е.Предварително ви благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gabara 8 #2 Отговорено 16 Август, 2009 Нормално е колега.Като я натовариш и почва да се люлее. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ALEX 1 #3 Отговорено 16 Август, 2009 Съвсем си е добре,и аз като се нтваря повече и се люлям иначе нищо ми няма! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #4 Отговорено 17 Август, 2009 И аз съм така със Сивика когато е натоварен с хора, дори става и когато съм сам в колата и влезна по-рязко в някой завой. Аз обаче подозирам омекнали амортесьори / пружини! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mal4o57 1 #5 Отговорено 17 Август, 2009 Благодаря ви колеги.Успокоихте ме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове