Jump to content
petyopopov

Благодарности на сервиза на Омбре

Recommended Posts

Колеги,не знам дали тук му е мястото,но искам да изкажа благодарност на сервиза на Омбре за оказаната ми помощ! За какво става дума-майстора,който трябваше да ми смени лагерчетата на алтернатора,ме отложи за"евентуално другата седмица",но аз реших да взема нещата в свои ръце/имам опит от Маздата-сменени 3 алтернатора,рециклирани лично от мен,като първия блокира от счупен лагер,и направо угаси двигателя,преди ремонта/,и започнах да свалям алтернатора.Дотук добре,разкачих го отвсякъде,но се оказа,че не мога да го измъкна от никъде! И понеже бях пред входа,се наслушах на какви ли не съвети,дори и за сваляне на двигателя!?Накрая звъннах в сервиза на Омбре,и срам,не срам,обясних проблема.Не разбрах с кого разговарям,но човека отсреща ми даде наистина квалифициран съвет-сваляш спирачната помпа,ушето,което държи един маркуч към инжекцията,и го измъкваш/алтернатора/! Като знаеше и коя гайка и болче с какъв ключ се развиват!!! Така и стана,и с два лагера за по 16.80 от Косер,въпроса е решен! Явно,при Омбре наистина работят професионалисти!Забравих да кажа,че става дума за D16A6! Благодаря им още веднъж,и ако имам път към София,непременно ще се отбия при тях!

Редактирано от petyopopov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...