hondarev_accordov 0 #1 Публикувано 15 Август, 2009 Здравеите колеги,знае ли някои къде се намира горивния филтър на хонда акорд2.0 97г.?Също така преблизителната му цена в магазина и на колко хиляди километра трябва да се сменя?Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
exdruida 0 #2 Отговорено 15 Август, 2009 Здр Колега , аз го смених моя и понеже по каталог не го намерихме го сравнихме с такъв за Акорд 97 (2.0). еднакви са46 лв. и моя си беше оригиналния - от 2001като питах кога пак трябва да го сменя ми казаха, че за разлика от дизела се сменя мн рядко (и то най-вече ако се осети прекъсване и се задрасти инцидентно ) .. напрао ми казаха да не го мисла повече и едвали ще ми се наложи отново (дано )При мен е малко малко пред лявата задна гума .. надявам се да съм помогнал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordan 6terev 0 #3 Отговорено 10 Септември, 2009 При мен е под предния капак в задната лява част до бушоните,но по ниско от тях като и се намира под една кутия .Акорда ми е 94 година но за 97 мисля че също е там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pacho 1 #4 Отговорено 10 Септември, 2009 Привет колеги!На моя акорд гор.филтър се намира до кутията с предпазители под предния капак, зад двигателя или по точно до инжекцията.Сменя се рядко но е хубаво поне на 60 000 км.да се сменя заедно с ангренажите, а не да се чака да започние да пресъсва колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #5 Отговорено 11 Септември, 2009 на всеки 40 000 км се сменя горивен филтър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове